Mission LX CONNECT DAC

Af kim, 24 november, 2022
Nyhed fra Mission – DAC / Forforstærker / Hovedtelefoner forstærker med HDMI ARC.

Mission, der blev grundlagt i 1970'erne som en virksomhed dedikeret til akustisk innovation og udvikling, er et mærke, der formidler livsstilslyd, der forener Hi-Fi-arv med moderne design. Musik fører, teknologi følger.

 

Mission LX CONNECT DAC er en selvstændig digital-til-analog konverter, forforstærker og hovedtelefonforstærker, afledt af det prisvindende Mission LX CONNECT trådløse højttalersystem. Det fusionerer Mission-mantraet om innovativt, attraktivt design og klasseførende ydeevne med den nyeste lydteknologi for at forbedre din lydoplevelse. Designet til at fungere som en central konsol til alle dine musikkilder med analoge, optiske og coax digitale indgange, har Mission LX CONNECT DAC også en dedikeret HDMI ARC-forbindelse til bringe high fidelity, ægte trådløs ydeevne til tv, film og spil. Den er endda udstyret med en Bluetooth aptX-modtager til trådløs streaming af lyd i høj opløsning fra tablets og smartphones. LX CONNECT DAC styres elegant via det berøringsfølsomme display, eller for endnu mere bekvemmelighed kan du bruge den medfølgende fjernbetjening. De alsidige tilslutningsmuligheder og den kompakte formfaktor betyder, at den kan bruges som det altomfattende DAC- og forforstærkerinterface til enhver forstærker, aktive højttalere, computerlyd eller head-fi-system. Mission har udnyttet lydelektronikekspertisen fra søsterselskabet Audiolab, producent af mange prisvindende DAC- og forstærkerkomponenter, til at skabe LX CONNECT DAC-grænsefladen.
 Den inkorporerer et højtydende DAC-trin baseret på ES9018K2M DAC-chippen fra Sabre32 Reference-familien. For ultra-lav støj ydeevne og højt dynamisk område, at ES9018K2M chippen er ledsaget af proprietære kredsløb for at få mest muligt ud af ESS Technologys 32-bit HyperStream-arkitektur og Time Domain Jitter Eliminator. LX CONNECT DAC understøtter højopløselige PCM-filer op til 32-bit/384kHz over USB og 24-bit/192kHz via de koaksiale og optiske indgange; DSD (op til DSD256) understøttes også via USB. En RCA-stereoudgang er forsynet med faste og variable udgangsmuligheder, forsynet af et analogt trin af høj kvalitet. En højkvalitets hovedtelefonforstærker er også inkluderet, igen afledt af Audiolab - med dets strøm-feedback-kredsløb, fremragende forstærkningsbåndbredde og høje slew rate, er en dynamisk og detaljeret ydeevne med alle slags hovedtelefoner sikret. Roon-platformen er blevet standardbærer for digital musikstyring og streaming af høj kvalitet. LX CONNECT DAC'en er officielt 'Roon Testet', hvilket betyder, at den er blevet gennemgået strengt af Roon og certificeret til brug i et Roon-lydmiljø - for eksempel når den er tilsluttet en pc eller Mac, der kører Roon-software. Som en selvstændig desktop DAC / hovedtelefonforstærker / pre-amp løsning er der ikke mange enkeltenheder, der tilbyder en ydeevne og specifikation, der matcher LX CONNECT DAC, i dette prissegment.
 Er på lager og kan købes på www.HiFi-freaks.dk

Specifikationer

 • Model: LX CONNECT DAC
 • General Description: Digital-to-Analogue Convertor, Headphone Amplifier and Pre-amp
 • Analogue Input: RCA (AUX)
 • Digital Input: OPT, COAX, PC USB, Bluetooth, AV Audio
 • Analogue Output: RCA Pre Out
 • Pre Amplifier:
 • Input Sensitivity: 300mV (AUX IN, volume = MAX)
 • Input Impedance: 13K (AUX IN)
 • Variable Output Voltage: 0 – 3.2V
 • Output Impedance: 100 ohm
 • Frequency Response: 20Hz-20kHz (+/-0.3dB)
 • Signal-to-noise Ratio (S/N): >100dB (AUX IN, A-weighted)
 • nan: >110dB (digital Inputs, A-weighted)
 • Total Harmonic Distortion: < 0.001% (digital sources)
 • < 0.005% (analogue sources)

Priser: 3.499 DKK.

For yderligere information, kontakt
Hififreaks
www.hifi-freaks.dk