Aavik Series 180 / 280 / 580

Af kim, 1 januar, 2021
Aavik 180 / 280 / 580 serier – Forstærker, DAC, Streamer & RIAA

De nye Aavik 180 / 280 / 580 serier – Forstærker, DAC, Streamer & RIAA

Det Aalborgensiske high-end Audio brand Aavik har opnået berømmelse for deres konstante stræben efter nye mål for at løfte den lyttemæssige oplevelse. Med deres nye serier af Forstærkere, D/A-convertere, streamere & RIAA´s, er Aavik igen lykkedes med at leve op til dette ry. 

 

I alle seriens enheder anvendes de anerkendte støjreduktions teknologier, Tesla Coils™, Dither circuitry™  og Anti Aerial resonance coils™, som er udviklet af søster-brandet Ansuz Acoustics. Disse teknologier reducerer støj væsentligt og sikrer et større lydbillede med en fuldstændig stille baggrund.

Forstærkerne er udstyret med den patenterede UMAC™ teknologi.

D/A-converterne tilbyder 4 forskellige audioindstillinger med henblik på optimering af både den individuelle audioløsning, samt lytterens egne præferencer for lyd.

Streamermodulet har hele 6 separat tilpassede strømforsyninger af ”low-noise” typen, der sikrer et lydbillede med endnu større klarhed og præcision .

RIAA´en har et af de mest støjsvage inputmoduler, som dermed sikrer endnu flere detaljer i musikken. Kombinationen af den varme lyd fra vinylen og detaljerigdommen i musikken hæver lytteoplevelsen til et nyt niveau.

Aaviks udviklingsteam har ydermere været nysgerrige på materialevalg, samt udformning af kabinetterne. Aavik har udviklet et nyt kompositmateriale, NBCM™, der bringer en varm lyd, harmoni og energi til det i forvejen detaljerede lydbillede. Formgivningen samt materialevalget er blandt andet inspireret af instrumentbyggeres overvejelser for at opnå den bedste lyd.

Alle enheder i serierne anvender det samme kabinet. Reference serien ,Aavik 580, er ydermere forsynet med et massivt kobberchassis indvendigt, med henblik på at reducere støjen yderligere og sikre et endnu større lydbillede med en sort baggrund.

Aavik serierne 180 & 280 bygger på de samme grundlæggende principper som reference serien Aavik 580, så man vil med disse junior serier få en audiofil oplevelse i absolut high-end kvalitet.

Hvordan den optimale konfiguration af enheder og serier skal se ud, skal opleves ved en demo og vejlednig fra forhandleren. Se mere på www.aavik.com hvor du også kan finde oplysninger om din nærmeste forhandler.