iFi AudioLAN iSilencer

Af kim, 20 april, 2023
Af
Medlyd
Ifi Audio udvider sin serie af produkter i SilentPower serien

Ifi Audio har med deres SilentPower serie skabt produkter til at optimering af den strøm der i sidste ende skal blive til lyd i vores ører. Med deres nye LAN iSilencer tages der fat på den støj der ofte følger med fra de routere vi bruger til at streame musik fra.

LAN iSilencer fra iFi Audio er en strømrenser, der er specielt designet til at reducere støj og interferens på Ethernet-netværk. Den forbindes til Ethernet-kablet mellem routeren og enheden (f.eks. en computer eller en streamer) og renser strømmen, der passerer gennem kablet.
 

LAN iSilencer bruger avanceret teknologi såsom Active Noise Cancellation (ANC) til at reducere støj og jitter på netværket. ANC fungerer ved at måle den støj, der genereres af netværket og derefter generere et modsat signal for at neutralisere den uønskede støj. Det er en teknologi der kendes bredt i støjreduktions systemer til hovedtelefoner. Resultatet er en mere stabil og ren strøm til den tilsluttede enhed, hvilket kan resultere i bedre lyd- og billedkvalitet, hurtigere downloadhastighed og generelt en mere stabil netværksforbindelse.

Derudover er LAN iSilencer også en galvanisk isolator, der hjælper med at eliminere jordingsproblemer og reducere elektrisk støj, der kan påvirke lyd- og billedkvaliteten.
 

Ifi Audio LAN iSilencer er en brugbar tilføjelse til de fleste Ethernet-netværk der ved at reducere støj og interferens, optimere din streamers ydeevne.

Pris 750,-

Nærmeste forhandler findes på www.medlyd.dk eller på telefon 7025 3009

For yderligere information, kontakt
Medlyd
www.medlyd.dk
BS@medlyd.dk