Rega Elex MK4

Af kim, 23 april, 2023
Af
Medlyd
Rega introducerer MK4 version af den integrerede Elex forstærker. Elex MK4 er en videreudvikling af den populære Elex-R-model men har i forhold til sin forgænger en række nye funktioner og forbedringer

Til Elex MK4 forstærkeren har Rega blandt andet udviklet en ny strømforsyning, designet til at levere mere strøm og være mere stabil end tidligere versioner. Den nye strømforsyning er med til at forbedre lydkvaliteten og gør det samtidig muligt for Elex MK4 forstærkeren at håndtere mere krævende højttalere.

Der også sket forbedringer på indgangssiden. Her er et nyt indgangstrin, som bidrager til øget præcision i lydbilledet og detaljeret gengivelse af musikken. Der er dertil blevet foretaget justeringer af de eksisterende kredsløb for at forbedre forstærkerens præstation og lydkvalitet yderligere.

Nyt i Elex MK4, er også den indbyggede D/A konverter. Med både en koaxial og optisk indgang, er der mulighed for tilslutning af eksempelvis en musikstreamer, et fjernsyn eller andre digitale kilder.

Rega Elex MK4 har stadig en effekt på 72 watt pr. kanal ved 8 ohm og 112 watt ved 4 ohm. Forstærkeren har stadig en indbygget MM RIAA forforstærker til tilslutning en pladespiller.

 

Forstærkeren har et slankt design, der er typisk for Rega, og er produceret i solide højkvalitetsmaterialer.

Rega Elex MK4 integreret forstærker der gør det til en fornøjelse at høre musik.

Pris 10.995,-

Nærmeste forhandler kan findes på www.medlyd.dk eller på telefon 7025 3009

For yderligere information, kontakt
Medlyd
www.medlyd.dk
BS@medlyd.dk