JBL 4329P

Af kim, 22 juni, 2023
Af
Bülow Steensen
Harman Luxury Audio præsenterede den nye aktive Studie Monitor på High-end messen i München - Aktivt højttalersystem med afspilning af højopløselig musik, masser af tilslutningsmuligheder både kablet digitalt, analogt og trådløst.

Harman introducerer nu den helt nye aktive JBL 4329P studie-monitor. Der er tale om et komplet musiksystem, der kombinerer både trådløse og kablede tilslutningsmuligheder, afspilning af høj-opløst musik, streaming og alle JBL’s patenterede akustiske teknologier.

4329P er bestykket med to højttalerenheder. De høje frekvenser varetages af den patenterede JBL 2409H 1” kompressionsdriver monteret i et High-Definition Imaging (HDMITM) horn. Basenheden er en kraftig JW200P 8” enhed med let papmembran og støbt chassic.

Hver højttaler har indbygget 300 watts forstærker. 250watt til basenheden og 50 watt til diskanten.

 

Inden signalet når forstærkerne behandles det i en avanceret DSP (Digital Signal Processor), der sikrer at hver højttalerenhed får de perfekte arbejdsbetingelse ved at optimere delefrekvensen.

Der er masser af streamingmuligheder i sættet. Der er både indbygget Google Chromecast, Apple Airplay2, Spotify og TIDAL Connect og den helt nye Bluetooth 5.3 aptX standard. Den indbyggede D/A konverter understøtter 24-bit/192KHz, der sikrer at musikken kan nydes i højeste kvalitet, og derudover er det også muligt at nyde godt af MQA-afspilning.

4329P er desuden også Roon-ready, til gavn for de, som har deres musik gemt i omfattende musikbiblioteker.

Udover de indbyggede trådløse muligheder tilbyder 4329P også et væld af analoge og digitale tilslutningsmuligheder. Der er asynkron USB-B indgang til PC , optiske indgang, 3,5 mm stereoindgang samt en professionelindgang med en kombination af XLR/0,25” TRS-indgang til brug med balanceret eller ubalanceret signal.

 

JBL P4329P fås i naturlig valnød, eller sort træfiner finish.

JBL 4329P er storebror til den prisvindende aktive JBL 4305P Studie-monitor.

4305P er rost til skyerne af anmeldere verden over, og befinder sig på af væld af ”Best of 2022” lister.

Denne ros har den opnået på grund af dens imponerende gengivelse, omfattende tilslutningsmuligheder, brugervenlighed og unikke Studie Monitor look.

4329P tager oplevelsen et skridt videre, i forhold til lillebror, med dens endnu bedre kompressionsdriver, større basenhed og dobbelt så kraftige indbyggede forstærker.

Disse forbedringer udmønter sig i en gengivelse med imponerende dynamik, kraftig basgengivelse og krystalklar detaljering, der vil afsløre detaljer i musikken, som du aldrig før har oplevet.

Disse dyder gør at 4329P tager kampen op mod langt større og dyrere musik systemer, men i en langt mere simpel og brugervenlig løsning.

”Med kraftig indbygget forstærker, DSP, streamings-muligheder og store udvalg af lydindgange er 4329P et overlegent ”alt i et” musikanlæg, der åbner en verden af muligheder for alle musikelskere”, udtaler Jim Garett, der er Senior Direktør i Produkt Strategi og Planlægning, hos Harman Luxury Audio.

”Uanset om det er glæden ved at nyde højopløst streaming fra yndlings streaming-tjenester eller lytte til fysiske kilder som CD eller LP, gør 4329P det nemt for alle at opleve glæden ved musik, præcis efter eget ønske.”

4329P er allerede på lager med en vejledende udsalgspris på kr. 30.995,- pr sæt.

Det anbefales at benytte 4329P med et sæt JBL JS-80 gulvstandere for at opnå den optimale lyttehøjde.

JS-80 standerne fås og sælges separat.

Specifikationer:
 

 • 8” JW200P-4 basenhed
 • 1” 2409H kompressionsdriver
 • HDI horn
 • 300 watt Indbygget forstærker-effekt pr. højttaler
 • Delefrekvens 1675Hz
 • Frekvensområde: 28-25.000Hz
 • Basrefleksdesign
 • Kabinet i MDF med indvendig afstivning
 • Indbygget D/A konverter med understøttelse af hig-res musik
 • 24bit/192KHz understøttelse ved brug af medfølgende Digital Link-kabel
 • 24-bit/96Khz ved trådløs tilslutning
 • Understøttede formater: AAC, AIFF, ALAC, DSD (til PCM), FLAC, MP3, MP4, OGG, WAV, WMA og MQA.
 • Streaming: Apple AirPlay2, Google Chromecast Audio, UPnP, Bluetooth 5.3 APtX, Roon-ready
 • Tilslutninger: Optisk digital indgang, asynkron USB Type B til PC tilslutning, variabel line-out RCA-udgang til subwoofer med 80Hz high-pass filter, kombineret XLR/TRS indgang, Ethernet-port.
 • Fjernbetjening medfølger
 • Finish: Valnød eller sort træfinish
 • Dimensioner: 51,5cm x 32cm x 32,2cm
 • Vægt: 15,6kg (stk)

For Yderligere information, kontakt
Bulow Steensen
http://bulowsteensen.dk/