Hans Henrik Mørch er gået bort.

Af kim, 3 august, 2023
Af
Nerds.dk
Den berømmede analogmand er desværre gået bort.

Hans Henrik Mørch er gået bort.

Det er med tungt hjerte at vi må fortælle at en af dansk hifi's helt store helte, tonearmstroldmanden Hans Henrik Mørch gik bort i midten af juli måned.

HH Mørch stod bag en række forskellige produkter, primært pladespillere eller dele hertil, men er mest kendt for sine tonearme der er kendt og solgt verden over, og han bestred endda et amerikansk patent på sin særlige måde at lave tonearme på. Mørch var ganske multifaceteret, og producerede også en DAC der stadig sælges, ligesom at hans pladespillere stadig sælges på brugtmarkedet til særdeles fornuftige priser trods at de har mange årtier bag sig. 
 

Nerds.dk har været i kontakt med Mørchs værksted der fortæller at det trods det store tab ikke betyder at produktionen stopper, den vil fortsætte uændret.

H.H Mørch deltog i mange danske hifimesser hvor han var kendt for at være utroligt imødekommende overfor høj som lav, og gerne tegnede og forklarede for enhver, uden at skelne til om de ville købe et produkt eller ej. En sjælden venlig sjæl har forladt os.