ifi Audio Go Pod

Af kim, 24 august, 2023
Af
Medlyd
Bærbar reference 24bit / 96kHZ Bluetooth DAChovedtelefonforstærker
fra ifi AUDIO

De bærbare hovedtelefoner af den mindste slags IEM´s (In-Ear-Monitors) er praktiske, men lydkvaliteten er ofte noget bagefter den kvalitet større hovedtelefoner kan levere. Det laver ifi Audio nu om på med deres bærbare hovedtelefonforstærkere, GO pod.

Hvad er Go pod ?
GO pod er et sæt forstærkere du kobler til dine IEM´s og som let placeres bag ved øret.

Proceduren er enkel; Fjern kablet fra dine IEM´s og tilslut enheden til højre og venstre kanal på GO pod. Par GO pod med eksempelvis din telefon og set GO pod fast bag dit øre. Resultatet er en enestående stereo lydkvalitet (True wireless stereo).

ifi Audio GO pod er de første enheder der understøtter 96kHz / 24bit med LDAC Qualcomm Snapdragon lyd (aptX Adaptive) Bluetooth kodex på TWS (True Wireless Stereo).

Tal frit via GO Pod
Den indbyggede mikrofon benytter sig af Qualcomm’s cVc teknologi til at undertrykke omkringliggende støj. Resultatet er en klar og tydelig stemmegengivelse fra GO pod, uanset om du taler i håndfri telefon, er på et videoopkald, taler med din device eller spiller et online spil.

Trådløs opladning
GO pod leveres i en flot opbevaringsæske der også fungerer som oplader. Der er indbygget et 1500mAH batteri i æsken og et par GO pod kan spille op til 7 timer på en enkelt opladning. Med æskens indbyggede batteri kan du bruge GO pod i op til 35 timer. Æsken understøtter både Qi trådløs opladning og USB-C hurtigopladning.

Tåler at blive brugt
GO pod er designet til at være robuste og holdbare, men samtidig komfortable og lette - hver pod vejer kun 12gram. Ørestropperne er ergonomisk formet og formbare, så de passer rundt om dine ører, mens podsne er vand- og svedafvisende (IPX5-klassificeret). Det er ikke noget problem at have dem på i fitnesscentret eller i regnvejr.

Kan tilkobles alle IEM´s
GO pod leveres med MMCX og 2-pin IEM stik. Tilslutning til Pentaconn T2 og A2DC stik kan bestilles separat. Den fleksibilitet giver mulighed for at bruge GO pod sammen med stort set alle IEM´s på markedet.

Vejledende pris 3.195,-

For yderligere information, kontakt
Medlyd
www.medlyd.dk