ifi Audio Diablo X

Af kim, 29 august, 2023
Af
Medlyd
Verdens første DAC / forstærker der understøtter xMEMS hovedtelefonteknologien

Det er ikke hver dag der præsenteres helt nye måder at konstruere produkter på, og det er heller ikke hver dag, at der lanceres produkter der rent faktisk kan benyttes og drage fordel af den nye teknologi – det er dog ikke desto mindre hvad ifi Audio gør med deres opfølger til den ekstremt roste Diablo – nu med et X. 

Hvad er så Diablo X ? 
Diablo X er en DAC / forstærker du både kan bruge hjemme ved din PC, i dit anlæg eller benytte det at den er batteridrevet til at tage med som et transportabelt lydsystem i høj klasse. Diablo X er den første DAC / forstærker, der understøtter den opsigtsvækkende xMEMS hovedtelefonteknologi. 

Hvad er xMEMS ? 
XMEMS er en ny teknologi til hovedtelefoner der bygger på et Piezoelektrisk princip. XMEMS beskrives som et kvantespring for lydkvaliteten fra IEM. 

ifi Audio i tæt samarbejde med xMEMS - som de første 
XMEMS IEM´s kræver blandt andet en højere spænding end almindelige hovedtelefoner, ifi har arbejdet tæt sammen med xMEMs i udviklingen af Diablo X – og er de første til, at implementere xMEMS i en hovedtelefonforstærker. 

Dekodning i originalt format 
Diablo-X kan naturligvis bruges med dine foretrukne IEMs/hovedtelefoner og ligesom den tidligere Diablo, bruger Diablo X to Burr-Brown DAC-chips og en 16-core XMOS-chip til at bearbejde signalet, fra USB- og S/PDIF indgangene.  

Diablo-X kan dermed håndtere op til PCM 768, DSD 512, 2xDXD og har fuld MQA de-kodning. Både PCM og DSD holdes i “bit-perfect” uden den ned-og-op konvertering der ofte ses i andre produkter. 

Forstærker på 4 Watt ! 
Diablo X er udover xMEMS også i stand til let at trække alle slags dynamiske hovedtelefoner. Vælg hvilken type hovedtelefon du bruger og Diablo X kan levere en effekt på op til hele 4.100mW via den fuldt balancerede 4.4mm udgang. Altså mere end 4 WATT i en suveræn lydkvalitet ! 

Læs mere om Diablo X og  xMEMS og se den 8 dobbelte Mastery Engineer Grammy vinder Brian Lucey fortælle om hans oplevelser med xMEMS på www.medlyd.dk 

Pris 8.795,- 

For yderligere information, kontakt
Medlyd
www.medlyd.dk