JBL Authentics: Hvordan dit hjem ser ud siger meget, men hvordan det lyder siger endnu mere

Af kim, 30 august, 2023
Af
JBL
JBL’s nyeste højttalerserie med Wi-Fi kombinerer ikonisk retrodesign med branchens første integration af simultane stemmeassistenter*.

 JBL præsenterer nu JBL Authentics-serien, hvor fantastisk lyd møder et tidløst retrodesign inspireret af JBLs arv. JBL Authentics 500 er fyldt med funktioner, der gør den til midtpunktet i hjemmet. Den kommer med tre 1" diskanthøjttalere og tre 2,75" mellemtone bashøjttalere, som giver krystalklar lyd, samtidig med at en 6,5" nedadgående subwoofer leverer præcis bas. Ligeledes giver 270 Watt 3.1-kanals lyd og Dolby Atmos en multidimensionel lydoplevelse med skarpe detaljer.

JBL Authentics 300 tilbyder bærbar lyd med maksimal ydeevne med et indbygget 8-timers batteri. Stereolyd fra JBL Authentics 200 kommer med et par 1" diskanthøjttalere, der bringer hver sang til live, mens 5" basenheden i fuld rækkevidde og den nedadgående 6" passive radiator skaber dyb bas for perfekt balance, uanset genre.

JBL Authentics er fremstillet af 100% genbrugsstof, 85% genbrugsplast og 50% genanvendt aluminium. Desuden kommer de i emballage lavet af FSC-certificeret papir og trykt med sojablæk.

Authentics er inspireret af den legendariske JBL L100-højttaler fra 1970'erne og kommer med en førsteklasses aluminiumsramme, en specialdesignet beklædning i kunstlæder og en genfortolket Quadrex-grill.

Industriens første integration bygget med Amazon og Google

JBL introducerer en ny integration bygget i samarbejde med Amazon og Google, der giver kunder adgang til deres stemmeassistenter på JBL Authentics-højttalere, så kunder, der vælger at registrere begge assistenter, kan kommunikere med enten Google Assistant eller Alexa på samme tid, på samme enhed.

Med Google Assistant og Alexa tilgængelig på samme tid, har kunderne valget og fleksibiliteten til at kommunikere med begge stemmeassistenter. Når integrationen er aktiveret, kan du bruge en af ​​stemmeassistenterne til at afspille din yndlingsmusik, styre dine hjemmeenheder, indstille alarmer og mere – kun ved hjælp af din stemme. Når assistenterne er sat op på JBL One-appen, skal du bare sige "Hey Google" eller "Alexa" for at komme i gang.

"Vi lever i en tid, hvor "newstalgia" er meget efterspurgt. JBL Authentics-serien trækker fra vores ikoniske fortid med sit retrodesign, mens det leverer fremragende lyd og teknologi, som vores kunder forventer. Innovationer som Dolby Atmos og simultane stemmeassistenter møder både det retro og nytænkende Quadrex-gitterdesign i en højttalerserie, der definerer fremtiden for lyd," siger Carsten Olesen, President for Consumer Audio hos HARMAN.

JBL Authentics er tilgængelig i sort fra den 15. september 2023 på JBL.com.