Rega fylder 50 år og lancerer speciel jubilæumsmodel

Af kim, 20 september, 2023
Af
Medlyd
Fra et par stykker til vennerne til en audio-kæmpe, Rega fylder 50 år

I 1973 satte Roy Gandy sig for at forenkle og forbedre pladespilleren. Han begyndte i det helt nære med at bygge en håndfuld pladespillere til venner. Ud af det blev Rega grundlagt. I dag er Rega vokset til et  firma, der udvikler og producerer prisvindende hi-fi produkter for et trecifret millionbeløb. Rega er på halvtreds år blevet et verdenskendt brand.
 

Roy Gandy har stadig samme passion for at udvikle og forbedre de bedste produkter. I tæt samarbejde med deres underleverandører, er Rega ikke bleg for at gå nye veje. Hver eneste Regaprodukt er designet til at opnå den bedste ydelse og levere livslang musikalsk nydelse til en overkommelig pris.

Virksomheden er en frontløber i bevarelsen af  produktionskapacitet i Europa, da hele produktionen stadig foregår i sydengland. De beskæftiger ca. 160 medarbejdere, og eksporterer til mere end 50 lande. I 2015 modtog Rega "Queens award for Enterprise", en pris  der i England anses som den højeste oficielle anderkendelse en virksomhed kan modtage.

 

Som èn af få producenter leverer Rega komplette musiksystemer. De er besat af, tolerancer, præcision og undersøgelse af specialmaterialer, der kan være med til at forbedre deres produkter. Det har gjort Rega til én af de mest anerkendte producenter af pladespillere i verden.

Da deres Rega Planar 3 er klassikeren over dem alle, er det naturligvis den de har valgt til markering af deres jubilæum.

Den fås i en helt særlig jubilæumsudgave.

Rega Planar 3 50th Anniversary Edition

Rega Planar 3 50th Anniversary pladespilleren tager afsæt i en Planar 3 her monteret med deres bedste MM pick-up, Exact pick-uppen. Med i jubilæumspakken er deres NEO PSU MKII strømstyring til motoren i en håndtunet version, på samme måde som det kendes fra de større modeller Planar 6 og 8. Udover at gøre motoren viberationsfri er det enkelt på NEO PSU MKII, at skifte mellem 331/3 eller 45 omdrejninger.

 

Rega Planar 3 50th Anniversary pladespilleren er monteret med den nye reference drivrem, der reducerer wow og flutter (hastighedsafvigelser) med over 50%. Motorpullyen er taget fra storebror Planar 6 og er i aluminium, der er CNC drejet til de mindste tolerencer.

Pladespilleren leveres i en flot Valnøddefinish med et aluminiumsskilt med Rega 50 Anniversary logo på.

Planar 3 50th Anniversary Edition er den bedste Planar 3 i Regas historeie og bliver kun produceret i 2023. Er til levering nu hos Regaforhandlere i hele Danmark.

 

Planar 3 50th Anniversary Edition koster 8.995,-

I forbindelse med Regas Jubilæum er der produceret en kort dokumentarfilm som kan ses på: www.medlyd.dk/vores-hifi-maerker/rega

For yderligere information, kontakt
Medlyd
www.medlyd.dk