Nyheder hos Audiophile.dk 

Af kim, 15 oktober, 2023
Af
Audiophile.dk
Vi gør klar til højsæsonen og der er en masse spændende nyheder både på hylderne og på vej ind. 

Nyheder hos Audiophile.dk 

Vi gør klar til højsæsonen og der er en masse spændende nyheder både på hylderne og på vej ind. 

GRYPHON AUDIO DESIGNS 

Efterårets helt store nyhed er uden tvivl den nye Gryphon Diablo 333, som afløser en regulær bestseller i highend regi, Diablo 300.  

Effekttrinet er ændret markant og bygger på teknik fra den store Apex. Samtidig er strømforsyningen markant kraftigere med 2 x 333 watt/8 ohm. Signalvejen er gjort endnu kortere for bedre og mere støjfri lyd og Diablo 333 er med oppe blandt det allerbedste med overskud og dynamik som man typisk kun finder i separate kombinationer. 

Der kan tilvælges DAC og RIAA efter behov, og Diablo 333 starter ved kr. 203.000,00. 

MSB , Rockna Designs og Pink Faun 

På digitalsiden er vi stolte af at repræsentere noget af det ypperste på digitalfronten. MSB og Rockna er hver især velanmeldte og meget velspillende DACs. MSB kan konfigureres præcist efter behov, og kan bl.a. tilpasses streamingafspilleren fra hollandske Pink Faun, der har bygget en af de mest ultimative netværksafspillere på markedet. 

Metronome og Gold Note 

Vi er stadig tilhængere af cd-afspilleren og er glade for at kunne demonstrere franske Metronome, der har nogle af markedets absolut bedste cd-afspillere. Le Player 4 byder tilmed på en løsning der inkluderer cd-afspiller, highend streaming og dac i en. Velbyggede apparater der giver de sølvfarvede skiver nyt lit. 

Italienske Gold Note står især for det analoge med deres fremragende pladespillere og pickupper, men ikke mindst også RIAA og forstærkere i skøn kombination med smukke, vellydende højttalere. 

 

TRE DEMORUM – ÅBNE EFTER AFTALE 

Audiophile.dk er ikke en butik som alle de andre. Vi kommer i stedet til kunderne, og har lavet vores koncept over tre forskellige demorum spredt ud i landet. Vi har et rum i Aalborg, et i Odder og et på Fyn (annonceres senere). 

Vores udvalg på head-fi er ligeledes omfattende og vi har budt velkommen til flere af de store brands, heriblandt Dan Clark, Audeze og Astell/Kern. 
 

Besøg os på www.audiophile.dk og læs meget mere om produkterne, eller kontakt os på info@audiophile.dk 

For yderligere information, kontakt
Audiophile.dk
www.audiophile.dk