Dali EPIKORE 11

Af kim, 5 november, 2023
Af
Dali (red. af Nerds.dk)
High-end perfektion, bygget af DALI

Denne enestående 4½-vejs gulvhøjttaler udnytter 40 års ekspertise inden for lyd og indeholder fire kraftfulde 8” basenheder, en meget dynamisk 6.5” mellemtone og vores signatur EVO-K Hybrid Tweeter-modul monteret i et avanceret kabinet af ægte træfinér.

EPIKORE 11 inkorporerer flere banebrydende teknologier fra vores flagskib DALI KORE-højttaler og sætter nye standarder for high-end højttalerdesign med lav forvrængning.

EPIKORE 11 fortsætter en rig slægtslinje af high-end DALI-højttalere og fejrer fire årtiers ekspertise inden for højttalerdesign og -fremstilling.

Den store, gulvstående DALI EPIKORE 11 er udviklet, designet og bygget af DALI i Danmark. Den inkorporerer low-loss-teknologi for at levere en ubesværet high-end performance.

EPIKORE 11-kabinettet er indbegrebet af avanceret high-end design. Fra det elegante, buede kabinet, fineren i ægte træ og den overdådige pianolakering til det solide og inerte kabinet er EPIKORE 11 et æstetisk og akustisk mesterværk.

ULTRA-LAV FORVRÆNGNING
SMC Gen-2 blev introduceret i vores flagskib DALI KORE-højttaler og er den nyeste generation af vores patenterede magnetmaterialeteknologi, der giver forbløffende lave niveauer af tab og forvrængning med en meget dynamisk og autentisk lydgengivelse. SMC Gen-2 er inkorporeret i EPIKORE bas- og mellemtoneenhederne samt i delefilterets spolekerner.

EPIKORE 11 har vores karakteristiske papir- og træfiberkegleteknologi, som reducerer vægten og tilføjer stivhed for at fremme ikke-resonante break-up-egenskaber. Med træfiberkegleteknologi producerer EPIKORE 11 de fineste musikalske detaljer og dynamik.


EVO-K hybrid diskanthøjttaler
Denne avancerede diskantenhed, der oprindeligt blev udviklet til DALI KORE, kombinerer en stor, egenudviklet soft dome-diskant med en forbedret version af vores højtydende bånddiskantelement med bred spredning. Sammen med ekstremt kraftige neodymmagnetmotorsystemer leverer de en krystalklar gengivelse af høje frekvenser ved enhver lydstyrke.

SPECIFIKATIONER
Frekvensområde [+/- 3] dB [Hz]: 29 - 34,000
Følsomhed [2,83V/1m] [dB]: 89
Nominel impedans [ohm]: 4
Maksimal SPL [dB]: 116
Crossover-frekvenser [Hz]:  170 / 370 / 3,100 / 12,500
Crossover-princip: 4½-vejs
Anbefalet Amp. Power [Watts]: 40 - 1,000
Højfrekvent driver: 10 × 55 mm bånd, 1 x 35 mm soft dome
Lavfrekvens/mellemtone-enhed(er): 4 x 8" / 1 x 6½"

Pris. 295.998 kroner

For yderligere information, kontakt den danske eneforhandler
Hifiklubben
www.hifiklubben.dk