Børresen X2

Af kim, 5 november, 2023
Af
Audio Group Denmark
X2: EN INDGANG TIL BØRRESENS AUDIO-UNIVERSE

Det er en gulvhøjttaler med tre enheder, som er den mindste model i den prisbelønnede X-serie. Denne nye højttaler afspejler Børresens engagement i at imødekomme lytternes forskellige behov og samtidig opretholde mærkets karakteristiske standarder for autentisk og naturlig gengivelse. Kernen i Børresen X2 er en sammensmeltning af banebrydende teknologier fra de prestigefyldte M-, O- og Z-serier.

Disse eksklusive komponenter er et resultat af Børresens konstante stræben efter- og giver en enestående og autentisk musikoplevelse. Det karakteristiske kabinetdesign i pianolakfinish med kulfiberindsatser gør det let at genkende at X2-højttalerne tilhører X-serien.

X2: EN INDGANG TIL BØRRESENS AUDIO-UNIVERSE
X2 er designet med det formål at bringe autentiske og enestående musikoplevelser til et bredere publikum. Børresen X2 er nu tilgængelig for audiofile og musikelskere, til en pris der gør den mere tilgængelig samtidig med at Børresens karakteristiske ydeevne og kvalitetsstandarder opretholdes. Børresen X2-højttaleren supplerer X3- og X6-modellerne i X-serien, og fortsætter deres arv af enestående ydeevne og æstetik, som definerer alle Børresen-højttalere. Som alle andre højttalere i X-serien fås den nye X2 i sort eller hvid pianolak.

”Vores filosofi er at bringe mennesker tættere på musikken ved at skabe adgang til store, autentiske og  følelsesmæssige musikoplevelser. Alle fortjener den slags vidunderlige øjeblikke. Det er derfor, vi har udviklet X2 højttaleren, for at gøre Børresens højttalerunivers tilgængeligt for endnu flere mennesker. X2 repræsenterer vores forpligtelse til at give musikelskere en indgang til at opleve magien ved Børresen-lyd uden kompromiser.”

- Michael Børresen
 

X2 har de samme bemærkelsesværdige teknologier, som definerer X-serien.

Udstyret med Børresens bånddiskant fra X-serien og to 4,5” ditto højttalerenheder, leverer X2 overraskende fyldig og detaljeret lyd på trods af sin kompakte størrelse. X2 har også eksklusive komponenter fra M-, O- og Z-serierne, herunder den spredte kulstofmembran, Børresens bånddiskant og kobberhætter i magnetmotorsystemet, som alle er designet og afspejler Børresens flagskibskategori inden for lydinnovation.
 

X2-højttalernes raffinerede, autentiske og naturlige lydegenskaber skaber et fantastisk lydbillede, der frigør et rigt og uberørt lydspektrum der er så unikt for alle Børresen-højttalere. Gå ikke glip af muligheden for at høre de nye Børresen X2-højttalere. Fordyb dig i en Børresen-lydoplevelse af high-end musik med fantastisk dynamik fantastisk dynamik, naturlig lethed og følelsesmæssig lidenskab.

Pris: 60.000 kroner for et sæt

For yderligere information, kontakt eneforhandleren
Lydspecialisten
www.lydspecialisten.dk