JBL MP350 Classic Streamer/afspiller

Af kim, 6 november, 2023
Af
JBL (red. Nerds.dk)
JBL’s nye streamer har ny teknologi i retrodesign og er til at betale

JBL MP350 Classic er inspireret af JBL SA600-forstærkeren fra 1960'erne med retro-design og sidepaneler i valnøddefinér, som gør MP350 Classic til den perfekte partner til klassiske og retro hi-fi-systemer.

Den passer perfekt til JBL Classic og studiomonitorhøjttalerne i valnøddefinér på ydersiden, sammen med JBL SA550-forstærkeren.

Indvendigt er JBL MP350 en streaming-musikafspiller til det 21. århundrede med et omfattende niveau af funktioner der understøtter de fleste smartphones og tablets samt populære streamingtjenester. Tilslut MP350 til dit hjemmenetværk med WiFi eller kablet Ethernet for at nyde øjeblikkelig afspilning ved hjælp af Apple Airplay2 eller Google Chromecast. MP350 kan afspille musik direkte fra Spotify Connect og Tidal Connect, og for avancerede brugere er JBL MP350 Classic certificeret Roon Ready, all med Hi-res og MQA-understøttelse. Al digital lyd udsendes på de analoge udgange ved hjælp af en reference-DAC med høj opløsning og eliminering af jitter i tidsdomænet for perfekt lyd hver gang.

Højdepunkter:
Netværksmedieafspiller i klassisk stil
Sidepaneler i valnøddefinér matcher JBL Classic- og Studio Monitor-højttalere
Fungerer med Apple Airplay2 og har Chromecast indbygget
Fungerer med Spotify Connect
Fungerer med Tidal Connect med MQA-understøttelse
Roon Ready
Understøtter op til 24 bit/192 kHz Hi-res-lyd
Både analoge og digitale udgange
Udgange: 1x Phono RCA, 1x Optisk, 1x Coax

Pris: 8.495 kroner

For yderligere information, kontakt
Bülow Steensen
http://bulowsteensen.dk/