Ortofon 2MR picupper

Af kim, 16 november, 2023
Af
Ortofon
Har du lavprofiltonearm fra eks. Rega? Så har Ortofon skræddersyet deres nye 2M pickupper til dig.

Vi er glade for at kunne præsentere vores nye 2MR-pickuper. 2MR er designet til musikelskere, der søger pickuper, der matcher den lave profil på deres pladespillere og tonearme.

Ortofon 2MR har et specialdesignet hus, der er skræddersyet til pladespillere og tonearme som Rega og matcher deres krav om lav formfaktor. Med sit smalle hus integreres den problemfrit uden behov for modifikationer eller afstandsstykker under tonearmen, hvilket muliggør hurtig og nem montering med kun to skruer. Ortofon 2MR har funktioner, der er unikke for Ortofon-teknologier som: Højtydende quad coil-motorsystem med delte polstifter, Ortofons egenudviklede premium- og high-end-gummidæmpere samt fuld kompatibilitet med Ortofon 2M-seriens stylus.

2MR bevarer det kendetegn for udskiftelighed, som 2M-serien er kendt for. Det betyder, at du nemt kan skifte mellem forskellige stylus-profiler for at tilpasse din lytteoplevelse.

2MR-pcikup er til dem der sætter pris på en autentisk, fordybende lytteoplevelse, når de lytter til deres musik.

Vigtigste egenskaber:

-Det slanke hus eliminerer effektivt behovet for tonearmsafstandsstykker, shims eller modifikationer på pladespillere, der har brug for en kassette med lav formfaktor.
-Højtydende motorsystem med Ortofons unikke firespoler med delte polstifter, der giver en ren, detaljeret og virkelighedstro lyd.
-100 % kompatibilitet med 2M-stili Ortofon, 2MR bruger de velkendte 2M-stili.
- Standard halv tomme montering giver hurtig og nem montering på tonearmene med kun to skruer.
- Fuld serieopsætning 2MR spænder fra Mono til Premium: 2MR Red til High-end: 2MR Black LVB 250
 


Ortofon 2M-serien: Oplev autentisk lyd.

2M-serien er bygget på vores filosofi om nøjagtighed i lyd. Al vores erfaring, knowhow, teknologi og innovation er gået til at gøre det til den serie, der lader dig høre musikken på den måde, kunstneren havde tænkt sig. Vi stræber efter perfektion i hver eneste del af hver eneste pickup, og når teknologien ikke kan levere den kvalitet, vi ønsker, opfinder vi noget, der kan. 

2M-serien er til dem, der ønsker en førsteklasses pickup af højeste kvalitet. Dem, der ikke kun ønsker at høre, men også føle musikken. Dem, der ønsker, at deres lytteoplevelse skal være autentisk.

For yderligere information, kontakt
Ortofon
https://www.ortofon.com/