DMP-A8

Af kim, 17 november, 2023
Af
Eversolo.dk
Ny high-end Eversolo all-in-one streamer/DAC/forforstærker

Eversolo udvider sortimentet og lancerer nu en all-in-one streamer/DAC og forforstærker med high-end ambitioner – DMP-A8.

Med afsæt i mange af de samme funktioner og egenskaber som lillebror/-søster DMP-A6, går Eversolo all-in og har med DMP-A8 konstrueret et high-end produkt. DMP-A8 stiller op med forforstærker med fuld balanceret R2R analog volume kontrol. DAC-del med AKM Velvet Sound (Verita) DAC-chipset. Dobbelte Femto clocks. Fuld DSP processor med individuelle indstillinger. To forskellige strømforsyninger til analogdelen (linear power supply) og digitaldelen (switching power supply). Endnu flere tilslutninger (HDMI eARC/ARC In og HDMI-IIS Out (I2S)). Alt samme ting der har betydning for lyden.

Og dette til en pris på 14.795 kr. Så vi tror at som DMP-A6 har sat sig på markedet for streaming DACs under 10.000 kr., kan DMP-A8 gøre det samme i den højere prisklasse. De første test af DMP-A8 er begyndt at dukke op, og de er meget positive, fx har DMP-A8 netop modtaget Gold Award i SoundNews.

Et begrænset antal DMP-A8 forventes at ramme hylderne sidst i november, og kan allerede forudbestilles på www.eversolo.dk samt hos udvalgte forhandlere.

For yderligere information, kontakt
Eversolo
www.eversolo.dk