JBL Spinner

Af kim, 17 november, 2023
Af
JBL
En ny æra af trådløs vinylafspilning

JBL Spinner BT er en bluetooth-pladespiller med et moderne og elegant design, som tilbyder trådløs afspilning af vinyl uden at gå på kompromis med lydkvaliteten.

For at få den trådløse afspilning parres JBL Spinner BT nemt med bærbare højtalere, soundbars og hovedtelefoner via Bluetooth, og med aptX™ HD-kodning sikres det, at den autentiske lyd fra pladerne ikke går tabt. For en kablet forbindelse har pladespilleren analog udgang med en såkaldt skiftbar og bevægelig magnet phono-stage, som gør den perfekt til brug med traditionelle komponentlydsystemer eller aktive højttalersystemer.

Pladespillerens elegante udtryk består af en aluminiumsplade og tonearm, en sort MDF-sokkel med guld- eller JBL-orange detaljer, et moderne frontpanel og et hængslet støvlåg.

JBL Spinner BT afspiller plader i perfekt takt med 33 1/3 rpm for LP'er og 45 rpm for EP'er og singler, ligesom hastighederne er låst med en hastighedssensor for at garantere et perfekt pitch. Tonearmen har en Audio Technica bevægelig magnet-patron af høj kvalitet, som er installeret forud på en aftagelig headshell, så den er nem at udskifte og opgradere. Pladespillerens fødder er desuden dæmpede for at reducere vibrationer på pladerne.

"JBL Spinner BT er et udtryk for glæden ved musik og vinyl. Med Bluetooth 5.2-teknologi giver pladespilleren lytterne en øjeblikkelig trådløs forbindelse til deres pladesamlinger, så de kan nyde deres albummer uden at miste vinylens signaturlyd. Og med sin analoge udgang og integrerede phono-forforstærker er Spinner BT et lige så godt match for dem, der foretrækker en kablet forbindelse," siger Carsten Olesen, President of Consumer Audio hos HARMAN.

JBL Spinner BT vil være tilgængelig fra midten af november i farverne Sort & Guld samt Sort & Orange til DKK 2999,00.

Egenskaber ved JBL SPINNER BT:

 • Bluetooth med AptX-HD – Parres hurtigt til dine Bluetooth-højttalere eller -hovedtelefoner for en øjeblikkelig forbindelse til din pladesamling.
 • Moderne og elegant design, som med stemningen fra vinyl, skaber en mere intim forbindelse til dine yndlingskunstnere.
 • Komponenter af høj kvalitet – Lyt til dine plader uden at ødelægge dem i processen. Kvaliteten af tonearmen i aluminium sikrer en fremragende sporing af pladerillen uden at slide den op.
 • Aftagelig headshell – Den ende af tonearmen, hvor patronen er monteret, kaldes headshell. Den er aftagelig, hvilket gør det nemt at udskifte og opgradere patronen.
 • Aluminiumspladen drives af et remtræk og en motor med en optisk sensor nedenunder for at sikre, at dine plader afspilles perfekt i takt med 33⅓ rpm for album eller 45 rpm for EP'er og singler.
 • Brug JBL Spinner BT direkte fra æsken med en bevægelig magnetpatron af høj kvalitet, der allerede er installeret og justeret.

  For yderligere information, kontakt
  JBL Danmark
  https://dk.jbl.com/