RI-101 Mk.II er nu Roon certificeret

Af kim, 19 november, 2023
Af
Vitus Audio (redigeret, Nerds.dk)
Nu er en af markedet tungeste integrerede forstærkere Roon-certificeret

Når man definerer og implementerer nye ideer i en virksomhed, er et af de første spørgsmål, man skal stille sig selv: "Hvilket problem løser jeg for kunderne?".

I streamingverdenen kan det være svært at skille sig ud fra konkurrenterne. Det er et aggressivt område i konstant udvikling.

Den første prioritet er selvfølgelig brugeroplevelsen: brugergrænsefladens intuitivitet, softwarens hastighed, kvaliteten af afspilningen osv. Derudover er det alle de ekstra funktioner der kan skille dit produkt ud fra mængden og forbedre brugeroplevelsen.

En af de vigtigste måder, hvorpå Roon adskiller sig fra sine konkurrenter er via deres algoritme til at opdage ny musik. Lad os se det i øjnene, et af hovedformålene med streaming er muligheden for - og enkelheden i - at opdage nye albums, kunstnere og numre inden for en genre, der er drevet af din musiksmag.

Det er tydeligt at se, at brugeroplevelsen er meget vigtig for Roon. Deres krav for at blive Roon Ready-certificeret dækker en meget lang liste af forskellige aspekter som en producent skal indbygge i sine produkter. Denne omfattende liste sikrer at brugeroplevelsen altid er i top, og det betyder også, at Roon kan handle hurtigt når der opstår problemer i marken.

Det er en af grundene til, at vi begyndte at certificere den integrerede RI-101 Mk.II-forstærker som Roon Ready. Processen med at certificere RI-101 Mk.II var ikke let. Men som en producent der bekymrer sig lige så meget, hvis ikke mere, om kundeoplevelsen, vidste vi at det var absolut nødvendigt at blive certificeret. Vi er meget glade for endelig at have fået certificeret det første af vores mange produkter.

Selvom det har været en lang proces, har det været en interessant rejse. Det har givet os nye måder at tænke brugeroplevelse og problemløsning på, og det vil gøre det muligt for os at fortsætte med at øge kvaliteten af vores produkter, skabe intuitive oplevelser for kunderne og hele tiden forbedre vores produkter.

Vi vil gerne takke Roon Labs, og vi ser frem til et stærkt partnerskab.

Redaktionel Note: RI-101 Mk II koster 135.000 kroner ab fabrik, dette er dog uden DAC- eller Streamingmodul.

For yderligere information, kontakt
Vitus Audio
https://www.vitusaudio.com/