Buchardt Audio SUB10

Af kim, 17 januar, 2024
Af
Buchardt Audio - berarbejdet Nerds.dk
Buchardt Audio kommer - endelig - med en subwoofer, og vanen tro er man meget direkte med hvad man har brugt og hvorfor - og så er den ganske placeringsvenlig

Forudbestillingskampagnen for den længe ventede SUB10 er endelig en realitet. For mange, der følger os, har dette været et projekt, vi har arbejdet på i over to år.

Vi ønskede en subwoofer der ville være mindre påtrængende i dit typiske hjem, men som på typisk Buchardt-manér ville yde langt mere end brugerne forventer af dens størrelse.

SUB10 har en meget kraftig 10" basenhed med lang slaglængde, som er designet specielt til netop dette kabinet og den tilhørende Hypex-forstærkeren. At få udviklet den helt rigtige basenhed var hovedårsagen til den lange udviklingsproces. Det giver os mulighed for at levere hele 95 dB ved 20 Hz, hvilket er langt mere end vores konkurrenter på det kompakte subwoofer-marked.

Men der er mere! Denne subwoofer har også WiSA til trådløs brug med vores aktive højttalere, samt dine kabelforbundne passive systemer. Den har Bluetooth til app-styrede DSP-funktioner som rumkorrektion, manuel EQ, variabel LLE-slider og meget mere.

Det kun 16 cm tynde design er ideelt til vægnær placering både på siden, stående og endda liggende på ryggen hvis du har særlige behov, som f.eks. at placere den under din sofa.

Den fås i sort og hvid til 1300 EUR. Vi tilbyder en forudbestillingsrabat på 150 euro med levering i juni 2024.

Tjek den ud lige her: https://buchardtaudio.com/products/sub10
 

For yderligere information, kontakt
Buchardt Audio
www.buchardtaudio.com