Demoaften med Magnitude Loudspeakers

Af kim, 26 januar, 2024
Af
CSN Teknik
Et ægte nyt danskbygget og designet højtalermærke til hjemme-biografer og custom installationer.

Demoaften med Magnitude Loudspeakers Torsdag d. 22 februar kl 19

Det er med stor glæde, at CSN Teknik officielt kan være med til at præsentere Magnitude Loudspeakers. Et ægte nyt danskbygget og designet højtalermærke til hjemme-biografer og custom installationer.

Vi inviterer til en aften i godt selskab med Gert Christensen fra nystartede Magnitude Loudspeakers. Gert vil besvare alle tekniske spørgsmål omkring højtalerne.

Der er et begrænset antal pladser.

Arrangementet foregår hos CSN Teknik:
Rypevænget 7, 4733 Tappernøje
Tilmelding skal ske på mail til christian@csn-teknik.dk senest mandag d. 5-02-2024

Gert Christensen har mere end tre årtiers erfaring med design og udvikling af højtalere hos bl.a. Miller & Kreisel, M&K Sound, Vifa, Scan Speak og Tymphany.

CSN Teknik har installeret Magnitude Loudspeakers største MLS 625 som LCR og MLS som surround og surround back, samt deres custombyggede subwoofere med 12" og 8" basenheder i vores hjemmebiograf/showroom.

For at give Magnitude Loudspeakers de bedste muligheder for vellyd, er de tilsluttet Trinnov Altitude 32 processoren og Trinnov Amplitude 16 forstærkeren.

Vi vil demonstrere musik og filmklip fra streaming på Apple Tv til 4K film fra Kaleidescape, så der bliver rig mulighed for at høre, hvor fantastisk Magnitude Loudspeakers spiller i vores hjemmebiograf.

Vi glæder os til at se jer.For yderligere information, kontakt
CSN Teknik
https://csn-teknik.dk/