Danmarks største Hifi messe flytter til København denne weekend

Af kim, 27 februar, 2024
Af
Sound Society
Der bliver tale om et overflødighedshorn af musikanlæg og lydoplevelser samt en ekstraordinær mulighed for at opleve fabrikanterne vise deres nyeste udstyr frem, når offentligheden d. 2.-3. Marts inviteres til Sjællands premiere på lydudstillingen Soundsociety, som hidtil har været afholdt 4 år i Århus.

Dørene til Hotel Scandic Sluseholmen og Soundsociety åbnes i weekenden, 2.-3. marts. For beskedne 75 kroner i forsalg kan alle nysgerrige gæster sive rundt fra rum til rum, hvor verdens førende producenter og forhandlere af lydanlæg er rykket ind og har indrettet lækre lytterum.

Playliste hjælper gæsterne
På sound-society.dk har gæsterne mulighed for at hente en særlig playliste, som man kan høre på sit eget anlæg, inden ankomsten til Hi-fi Messen. De samme numre vil kunne bliver afspillet i de enkelte lyd-suiter, så man får det bedste sammenligningsgrundlag.

Fakta ­– Soundsociety
Hotel Scandic Slusehomen i weekenden 2.-3. Marts 2024.

Lørdag 10-17.00    - Søndag  10-16.00

32 rum med fantastisk lyd, fordelt på Møderum, Congress halls, Suiter og værelser.... oplev alt med lyd.... fra musiksystemer, hovedtelefoner, hjemmebiografer, til million kroners Hifi systemer.

Mere end 100 forskellige brands er repræsenteret og det er en unik mulighed for at møde folkene bagved disse brands.

For yderligere information, kontakt
Sound Society
www.sound-society.dk