Triangle BOREA BR10

Af kim, 14 marts, 2024
Af
Lydportalen
”STOR” nyhed fra den franske højttalerproducent Triangle!

Siden lanceringen af BOREA serien i 2019, har Triangle opnået stor succes på den internationale Hi-Fi scene. BOREA BR08 og standermodellen BR03 har vundet adskillige priser, bl.a. årets produkt, og bedste i klassen af flere magasiner. Samt en Eisa-Award for hele serien.

Løbende som firmaet har vundet mange audiofile hjerter over hele verden, har de har været tro til filosofien og passionen ved at producere kvalitetshøjttalere, der bringer liv, dynamik og musikalitet til lytteren. Oftest til priser og med en byggekvalitet, som giver sved på panden hos mange konkurrerende brands.

BOREA BR10 er den seneste benchmark i serien, og kommer for første gang med 8” basenheder, der er specielt udviklet af Triangles ingeniører.

Ved at bruge basenheder af denne størrelse og et større kabinet, opnås endnu dybere basgengivelse og højere effekthåndtering.

BR10 er en ægte 3-vejs højttaler, hvor hvert område håndteres af dedikerede enheder. Diskanten er en semi-hornladet silkediskant, som bruger Triangles EFS system. Via hornet og en særlig fase-plug, fordeles de højeste frekvenser jævnt til hele rummet , samtidig med at lytteren i sweet-spot får en direkte og autentisk oplevelse af musikken.

Mellemtonen er den velkendte 6” hvide enhed, som består af naturlig cellulose, direkte taget fra den mere eksklusive Esprit Ez serie.

Med sin høje følsomhed på 92dB, er BR10 let at drive og vil fungere fint med selv mindre kraftfulde forstærkere og surroundreceivere.

Dette en højttaler med imponerende Hi-Fi-ambitioner inden for prisklassen!

Sætpris:  12.995,-

Fås i farvene: Sort ask, Hvid, Valnød og Lys Eg.

For yderligere information, kontakt
Lydportalen
www.lydportalen.dk 
Mail: info@lydportalen.dk
Tlf: 27 38 80 80