SVS Evolution Ultra

Af kim, 27 marts, 2024
Af
AV-Connection
Højttaler-Evolution fra SVS

Efter flere års omfattende udvikling er SVS nu endelig klar med den nye Ultra Evolution højttaler serie, der bygger videre på de værdier som så mange elsker ved det amerikanske højttalerbrand. Den nye serie skal nemlig udfordre high-end segmentet, som et prisstærkt alternativ der tør bokse over sin egen prisklasse - nøjagtig som vi kender det fra deres populære subwoofere.  

SVS er da heller ikke bange for at tænke nyt, hvilket i den grad ses på designet af den nye Ultra Evolution serie. Det unikke design har da også vigtige akustiske funktioner som gør, at lyden fra alle enhederne rammer dig på præcis samme tid – SVS kalder dette ”Acoustically centered time alignment”. Praktisk betyder det, at diskanten er placeret i midten, med både en mellemtone og basenhed over og under sig i en let buet kabinet-konstruktion.
 

Alle komponenter er nyudviklede for serien, med en særlig nyhed i diskantenheden, som nu er diamantbelagt for at udvide frekvensgangen til 40.000 Hz, hvilket er højere end det menneskelige øre kan opfange, men fører til en ubesværet, luftig og klar gengivelse af de høje toner.

Serien omfatter syv nye typer højttalere, inklusive gulv- og kompaktmodeller samt en dedikeret center og højde/Dolby Atmos højttaler. Den kommer i tre farver; højglans sort, højglans hvid samt sort ask finér, hvilket betyder at vi også for første gang ser hvide gulvmodeller fra SVS.

For yderligere information:

SVS Ultra Evolution Elevation – Højde højttaler. Vejl. pris fra 7.999,- pr. par

SVS Ultra Evolution Nano – Reol højttaler. Vejl. pris fra 7.999,- pr. par

SVS Ultra Evolution Bookshelf – Reol højttaler. Vejl. pris fra 10.999,- pr. par

SVS Ultra Evolution Center – Center højttaler. Vejl. pris fra 7.499,- pr. stk.

SVS Ultra Evolution Tower – Gulv højttaler. Vejl. pris fra 13.499,- pr. stk.

SVS Ultra Evolution Titan – Gulv højttaler. Vejl. pris fra 18.499,- pr. stk.

SVS Ultra Evolution Pinnacle – Gulv højttaler. Vejl. pris fra 22.499,- pr. stk.


For yderligere information, kontakt
AV-Connection A/S
Kærvej 71-73
6400 Sønderborg
Mail: info@av-connection.com
Web: https://www.av-connection.dk
Tlf. 74 42 10 78