Cayin Pearl 30i

Af kim, 13 april, 2024
Af
Nerds.dk
Cayin fejrer deres 30 års jubilæum med en særlig rørforstærker - men prisen er også derefter

Når man fylder 30 år skal det fejres med et brag, og for Cayin har man gjort det med en integreret forstærker der ikke bare har strømforsyningen i et separat kabinet, der er fire trafoer, to per kanal, der er speciallavede, og det er nødvendigt når den er er i stand til at afgive 2000 watt, hvilket er nødvendigt når udgangseffekten er 2x145 Watt i triodemodus, og 2x230 Watt i Ultralinear mode, helt uhørt høje tal for en rørforstærker. 

De separate kabinetter giver dig også mulighed for at stable dem på siden eller oven på hinanden, der er naturligivs indbygget førsteklasses vibrationskontrol. De er forbundet med speciallavede kabler, og udgangsrørne er Tungsol KT170. Rørerne i øvrigt er 12AX7 til forforstærker, og 6SN7 som driverrør. 

Herudover er det også muligt at indstille din forstærker til enten "Dynamic" eller "soft", forskellen ligger i biasjusteringen.

Der er fire sæt indgange ublancerede indgange, en fuldt balanceret, og to sæt Pre-in, en balanceret, og en ubalnceret. Disse er lavet til dem der ønsker at benytte en ekstern forforstærker, og kun bruge effektdelen af forstærkeren. Der er sågar også en subwooferudgang, noget man stort set aldrig ser på rørforstærkere.

Der er et avanceret auto-bias system, således at man ikke skal bekymre sig om biasjustering når man skifter rør eller vil prøve en helt anden type, og kabinettet er lavet fuldt ventileret med aluminiumsfront og ægte træ. Alt er hardwired.

For at beskytte det hele er der der indbygget en MCU (meget lille computer) der konstant kører beskyttelsesprocessor der udover at sikre imod overbelastning, også sørger for soft start og konstant overvågning af bias. 

Indmaden er fra øverste hylde, Alps potentiometer, AudioCapX og Nichicon kondensatorer, og sølvbelagte kabler invendigt.  

Prisen matcher desværre niveauet, 165.000 kroner skal man af med. 

For yderligere information, kontakt
Interceptor Audio
www.interceptor.dk
kontakt@interceptor.dk