Dynaudio Heritage Legacy

Af kim, 2 maj, 2024
Af
Dynaudio
Dynaudio vil give et eksklusivt første kig på fire helt nye produkter - her er det første

Heritage Collection bliver større
Den første nyhed er et nyt medlem af Heritage Collection. Contour Legacy er en smuk gulvstående 2,5-vejs højttaler, som har samme udseende som den bedst sælgende Heritage Special fra 2020. Den er et nik til de originale Contour-højttalere fra 1980'erne og 90'erne, samtidig med at den er opdateret med Dynaudios nyeste  knowhow om drivere og akustisk teknologi.

Den bruger Dynaudios 28mm Esotar 3 softdome-diskant på topniveau (inklusive  Hexis-resonansdæmpende inderkuppel); dobbelte 18cm bashøjttalere fra den klassiske Evidence-serie (derefter justeret og opgraderet til et endnu mere fantastisk niveau); plus et smukt og elegant delefilter fyldt med udvalgte premium-komponenter.

Contour Legacy er håndlavet i Dynaudios hovedkvarter i Skanderborg, Danmark. Den er udført i bæredygtigt amerikansk valnøddetræ, hvor hvert stykke finér er nøje  udvalgt og tilpasset til hver enkelt højttaler (når du ser dem, vil du indse, hvor godt den tid blev brugt). Produktionsserien er begrænset til 1000 par på verdensplan, og hvert par har sit eget nummer til eftertiden.

Redaktionel note: Priserne er endnu ikke afsløret. Men Esostar 3 dikskanten indikerer at prisen desværre nok ikke kan holde sig på de 60.000 kroner for et sæt som Contour 30i ligger på, og så er det en limited serie der typisk også hæver prisen en del.

For yderligere information, kontakt
Dynaudio
https://dynaudio.com/