Dynaudio Confidence 20A

Af kim, 2 maj, 2024
Af
Dynaudio
Confidence bliver aktiv

Den nye Confidence 20A er en aktiv version af Dynaudios flagskib Confidence 20 standerhøjttaler. Alt, hvad lytteren skal gøre, er at tilslutte sin forforstærker (eller bruge en kilde med volumenkontrol), og så er de klar.
 

Confidence 20A er designet til at være diskret - med forstærkeren skjult inde i stativet og indstillingsknapperne på bagsiden. Analog og digital tilslutning sker via XLR. Det er en superlækker måde at nå toppen af Dynaudios lytteoplevelse på.

Højttalernes forstærkere er leveret af Pascal, som også laver forstærkerne i Dynaudios Core professionelle referencehøjttalere - hvilket giver Confidence 20A en solid linje lige tilbage til kilden i studiet. På DSP-siden (Digital Signal Processing) kan lytterne konfigurere kompensationsfiltre for rumgrænser, indgangsfølsomhed, tonal balance og meget mere.

Og da Confidence 20A's teknologi er taget direkte fra de professionelle højttalere, betyder det, at lytterne kan få den renest mulige digitale signalvej (noget, der er afgørende i high-end-studier). Det er muligt at slå sample-rate-konvertering fra for at få den rene vej eller til for at få den bedste kompatibilitet med digitale kilder.

Alt i alt er det teknologi på referenceniveau til kompromisløse audiofile ører.

Redaktionel note: Den passive version koster 85.000 for et sæt, den aktive må derfor forventes at ende på omkring, og desværre nok også over 100.000 kroner for et sæt da Pascal ikke ligefrem er billige moduler, men til gengæld har et særdeles godt ry for kvalitet. 

For yderligere information, kontakt
Dynaudio
https://dynaudio.com/