Rega ND3 pickup

Af kim, 1 juni, 2024
Af
Medlyd
En ny æra for MM-pickupper

Rega Nd3-pickuppen, der netop nu lanceres i hele verden, er resultatet af 10 års intensivt arbejde med fokus på at forbedre MM-pickuppens lydgengivelse. Rega Nd3-pickuppen erstatter Elys-modellen, der har tjent trofast i over 30 år.

Nd3 - Neodymium
Opkaldt efter grundstoffet Neodymium (Nd), er den nye Nd3-pickup den første moving magnet-pickup, der anvender en Neodymium N55 magnet. N55-magneten er verdens mest kraftfulde kommercielt tilgængelige magnet. N55-magneten leverer mere kraft end standardmagneter og er en afgørende komponent i dette nye og unikke design fra Rega. Konstruktionen er udviklet over en 10-årig periode og med mere dynamik og flere detaljer i musikken, leverer Nd3-pickuppen 'next level' ydeevne for MM-pickupper.

Nyt pickuphus og elliptisk nål
Pickuppen er monteret i et hus af sprøjtestøbt polyfenylensulfid (PPS) med glasfyldning, udviklet af Rega. Det er et let og meget stift materiale, der er med til at reducere stress på tonearmslejerne, hvilket er kritisk for præcis vinylafspilning. Det nye kropsdesign er inspireret af Regas succesfulde MC pickup-serie.
Nd3 har en cantilever (nålerør) i aluminium og er udstyret med en præcisionselliptisk nål, der trækker et højt detaljeniveau op fra vinylen. Regas unikke design forbedrer stabiliteten af nålen og dermed sporingsevnen.

Håndbygget i England
Hver Nd3-pickup er omhyggeligt håndbygget af højt kvalificerede teknikere hos Rega i Sydengland. Designet er med en ny symmetrisk generator, der forbedrer de højeste frekvenser og har mindre crosstalk end konventionelle MM-pickupper. Dette bidrager til en mere præcis aflæsning af rillen med en typisk bedre adskillelse af instrumenter og detaljer end andre MM-pickupper.
Rega Nd3 er en helt ny konstruktion, der lydmæssigt vil være en forbedring i forhold til den nu udgåede Elys.

Pris og tilgængelighed
I en verden, hvor priserne ellers kun går én vej, er vi glade for, at prisen på denne nye Nd3 pickup er den samme som Elys-pickuppen.
I tråd med Regas engagement i bæredygtighed leveres Nd-serien i 100% genanvendelig emballage.

Vejledende pris: 1.695,-

Rega Nd3-pickuppen er tilgængelig hos forhandlere landet over.

For yderligere information, kontakt
Medlyd
www.medlyd.dk