Beosound Level

Af kim, 4 februar, 2021
Af
Bang & Olufsen
Bang & Olufsen afslører ny teknologi, der forlænger levetiden og forener bæredygtighed med skandinavisk design og muligheden for at tage den uovertrufne lyd med sig

Beosound Level er en ny trådløs højttaler, der kombinerer sublim lyd og kompromisløst håndværk fra Bang & Olufsen. Samtidig er det første produkt som led i en større strategi for Bang & Olufsen, der afslører en helt ny måde at arbejde med bæredygtighed på i techbranchen.

Med sit slanke design og indbyggede håndtag sætter Beosound Level helt nye standarder for fremtidens bærbare wi-fi-højttalere, da den foruden sit håndværksmæssige design også har imponerende lyd, der formår at fylde hele rummet. Højttaleren er fremstillet som et kunstværk, der både kan placeres elegant på væggen, stå på køkkenbordet eller ligge fladt på en skænk - designet er netop skabt til nemt at kunne flyttes fra rum til rum og passe ind i enhver indretning.

 

"Beosound Level er designet til den kræsne forbruger, der værdsætter lækkert håndværk og fleksibiliteten ved en bærbar højttaler, men som hverken vil gå på kompromis med lydkvaliteten eller muligheden for at kunne forbinde flere højttalere med hinanden. Level fungerer både med Spotify Connect, AirPlay 2 og Chromecast. Og som noget helt nyt kan højttaleren levere vores signaturlyd i årtier,"  fortæller Christoffer Østergaard Poulsen, Senior Vice President for Product Management hos Bang & Olufsen.

Et bæredygtigt design med forlænget levetid
At designe holdbare produkter, der aldrig går af mode og kan holde i flere generationer, har altid været en kerneværdi for Bang & Olufsen. Men da teknologi og design udvikler sig løbende, er der alligevel mange, der udskifter sine højttalere oftere end nødvendigt.

 

Derfor vil Bang & Olufsen gå forrest i kampen mod forældelse af lydprodukter ved progressiv produktivudvikling - og Beosound Level er altså det første produkt, der med sit recirkulerede polymermateriale og modulære design forhåbentligt baner vejen for resten af branchen og en ny måde at forbruge teknik på. Formålet med Level er at forlænge højttalerens levetid ved nemt at kunne vedligeholde, udskifte batteri og opdatere softwaresystemet, så højttaleren løbende har de nyeste standarder - og du dermed kan glæde dig over den på daglig basis i årtier.

For at imødekomme et eventuelt behov for forandring, vil Bang & Olufsen løbende lancere nye covers til fronten, der er lette at udskifte. På den måde behøver du heller ikke skifte højttaleren ud, hvis du skifter stil eller trænger til fornyelse.

Elegance hele vejen rundt
Beosound Levels skandinaviske og tidsløse design af Torben Valeur er skabt på B&Os egen fabrik i Struer. Med sin perleblæste aluminiumsramme og naturlige egefiner, der er behandlet for at fremhæve træets naturlige tekstur, understreger højttaleren på fornem vis, Bang & Olufsen mestrer håndværkets detaljer på mesterlig vis. Højttaleren fås også i en version med mørkegråt tekstil fra danske Kvadrat og ser lige elegant ud, uanset hvordan du vender og drejer den.

 

Selv opladeren er i en klasse for sig
Som oftest med B&Os design er der nogle detaljer, som skiller sig ud fra andre, sammenlignelige produkter. På Beosound Level er det bl.a. det magnetiske aluminiumsstik, der nemt klikkes på bagsiden af højttaleren. Det nyskabende design gør opladning både nemt og lige så elegant som højttaleren. Du kan også vælge at lade Beosound Level op, mens den hænger på det specialdesignede ophæng.

Registrerer, hvor du er - og tid på døgnet
Beosound Level er designet til nemt at kunne bæres rundt i hjemmet og kan endda tages med udenfor, da den foruden at være trådløs også er støv- og vandbestandig. Selve interfacet er elegant integreret i en aluminiumsramme, og betjenes via soft touch-knapper.

 

Innovationen stopper ikke her, for når du nærmer dig højttaleren, lyser den op ved hjælp af integrerede sensorer, ligesom lysstyrken automatisk justeres alt efter, om det er dag eller nat. Når du træder væk fra højttaleren, dæmpes lyset igen, så det atter er designet, der er i fokus.

Klar lyd og smæk på bassen
105 watt kombineret med fem drivere med to 4 tommer bashøjttalere, 2 tommer fuldtone enheder, to 0,8 tommer diskanthøjttalere og forstærkere med lav forvrængning, der giver mulighed for at tilpasse lyden til rummet, er du sikker på uovertruffen lyd og en gedigen og dynamisk bas.

Og skal lyden være endnu højere, kan den let forbindes til dine øvrige højttalere. Beosound Level har hele 16 timers spilletid, hvilket er muligt, da strømforbruget justeres løbende. Derudover optimerer højttaleren selv lydoplevelsen qua en særlig arkitektur inde i højttaleren, der automatisk registrerer, hvordan du har placeret højttaleren.

 

Pris og tilgængelighed
Beosound Level er tilgængelig fra 4. februar til en vejledende pris på 9.499 DKK.

Vægbeslaget vil være tilgængeligt fra 29. april til en vejledende pris på 739 DKK.

Media