HeadFreaks.eu åbner, og overtager STAX.

Af kim, 28 februar, 2021
Af
Headfreaks.eu
HeadFreaks er en ny online butik med fokus på hovedtelefoner. Lageret er placeret i Amager Ørestad, og starter stærkt ud med at tage distributionen på STAX, og sælger direkte til dig! Flere nye mærker vil være at finde i butikken indenfor en periode.

STAX historie går tilbage til 1938, og kan udvise en imponerende perlerække af skelsættende produkter op igennem tiderne. Deres første elektrostatiske hovedtelefon blev produceret fra og med 1960. Gennem årene har STAX engang imellem lavet andre produkter, såsom for eksempel pickupper, tonearme, forstærkere med videre. Men hovedtelefonerne har altid været STAX  hjertebarn.

Gennem årene har STAX opnået et helt ekseptionelt ry for at lave hovedtelefoner der ikke kun er gode, men regnes for de absolut bedste man kan få.

Kvaliteten af STAX produkter er så høj, at 20-30 år gamle hovedtelefoner stadig fungerer perfekt, og byder på en lydkvalitet der selv i dag er fremragende. De modeller STAX laver i dag, er dog endnu bedre, og STAX er da af alle HiFi magasiner anerkendt som hovedtelefonernes Ferrari, eller som de selv kalder det for at adskille det fra jævne hovedtelefoner: ”Ear-Speakers”, altså højttalere til ørene.

Nyhed fra STAX:
SR-L500MK1II
Den første SR-Lambda-serie blev introduceret for 36 år siden, og den har videreudviklet sig til en ny generation af SR-Lambda med sin nydesignede kabinet - den nye SR-L500 avancerede Lambda-serie Earspeaker.

TOP KVALITETSLYDELEMENT
Håndvalgt tyndfilmsmembran samt hårde rustfri faste elektroder er blevet anvendt til SR-L500. Dermed er rig dyb basrespons, delikat højfrekvens og beroligende mellemområde opnået på en afbalanceret måde.

NY LAV CAPACITANCE HiFC WIDE CABLE
Højtydende rent kobber HiFC ™ udviklet af Hitachi anvender kernetrådene. HiFC har forskellige fordele, herunder lignende soniske egenskaber som brugt i SR-009 og SR-L500 6N høj renhed 99,99999% kobbertråde. Hele kablet arrangeres derefter i en flad, bredformatskonfiguration for at sænke kapacitansen mellem hver ledning og færdig med den mest egnede struktur til at drive øretelefonen.

NYE SYNTETISKE LÆDERØRPADER MED HØJ KVALITET:
Nyt ørepudedesign er omhyggeligt håndlavet med syntetisk læder af høj kvalitet for maksimal komfort til timevis af musikoplevelse samt lydydelse.

Læs mere på: HeadFreaks.dk
Robert Jacobsens vej 66, 8. P1
2300 København S
tlf. +45 4262 1313
mail. info@headfreaks.dk