Bang & Olufsen lancerer Beoplay HX

Af kim, 31 marts, 2021
Af
Bang & Olufsen
 Autentisk lydoplevelse med førsteklasses komfort

Med Beoplay HX har Bang & Olufsen i dén grad fundet tilbage til rødderne og de værdier, der har drevet Bang & Olufsen siden 1925: Lydoplevelser, der er tro mod lyd og håndværk.

Beoplay HX er elegante hovedtelefoner med uovertruffen lyd, der er finjustereret af Bang & Olufsens banebrydende ingeniører. Hovedtelefonerne har adaptiv aktiv støjreduktion, en behagelig pasform og en imponerende batteriydeevne på op til 35 timers spilletid med aktiv Bluetooth og støjreduktion og op til 40 timer kun med Bluetooth, hvilket gør dem til nogle af de mest batterieffektive ANC-hovedtelefoner på markedet.

 

"Det har været vigtigt for os at imødekomme vores kunders forskellige behov med Beoplay HX, uanset om du bruger hovedtelefonerne, når du arbejder hjemmefra, er på farten eller i din fritid. Med Beoplay HX kan du flygte fra den travle hverdag og støj og i stedet fordybe dig fuldstændig i lydoplevelsen," fortæller Christoffer Østergaard Poulsen, Senior Vice President for Product Management hos Bang & Olufsen.

Udvalgte features i forhold til H9:
- Forbedret lyd
- Betydeligt bedre komfort med bl.a. en vægt på blot 285 gram
- Ny generation digital ANC-teknologi fjerner al uønsket støj
- 4 mikrofoner giver imponerende opkaldskvalitet (tidligere 2)
- 35 timers batterilevetid (tidligere 25)
- 3 års garanti (tidligere 2)

 

Tager lydoplevelsen til et nyt niveau
Hovedtelefonerne har to specialdesignede 40 mm højttalerenheder med neodym-magneter, der giver en præcis lytteoplevelse. Bang & Olufsens signaturlyd er forbedret, da de er udstyret med en ny generation digital ANC-teknologi, der fjerner al uønsket støj. Med Beoplay HXs omsluttende lyd får du altså følelsen af at være publikum til koncert på forreste række – uanset hvor du befinder dig. 

I Bang & Olufsens app kan du nemt ændre lydprofiler og ANC-forudindstillinger, så hovedtelefonerne er tilpasset dine behov. Derudover har de en imponerende opkaldskvalitet, da de har fire indbyggede mikrofoner og en spilletid på op til 35 timer – svarende til fem arbejdsdage med uafbrudt lyd.

 

Ultimativ komfort med behagelig pasform
Når det kommer til hovedtelefoner er komfort altafgørende. Derfor er der lagt ekstra vægt på komforten i designet af Beoplay HX. Beoplay HX er lette og har specialdesignet ergonomisk hovedbøjle og ørepuder i blødt lammeskind, der tilpasser sig ørernes form. Den behagelige pasform betyder, at de vil være rare at have på, uanset hvor længe du har dem på. Derudover medfølger et beskyttende tekstil-etui, der gør det nemt at transportere både hovedtelefoner og tilbehøret til dem, når du er på farten.

Forbedret teknologi med problemfri tilslutning
Beoplay HX har hurtig, god og stabil tilslutning via Bluetooth 5.1. Funktioner som Microsoft Swift Pair, Google Fast Pair og Made for iPhone (MFi) gør opsætningsprocessen nem på tværs af enhedstyper. Opsætningen er praktisk på både Android- og Apple-enheder, der giver en bedre og mere friktionsfri interaktion. 

Multipoint-tilslutning giver mulighed for tilslutning til to enheder på samme tid, mens den raffinerede betjening giver en ubesværet og intuitiv oplevelse. 

 


Pris og tilgængelighed
Beoplay HX er tilgængelig fra d. 25. marts 2021 i farven black anthracite hos udvalgte forhandlere til en vejledende pris på 3.749 DKK.  

På bang-olufsen.com kan farverne sand og timber forudbestilles til når de lanceres til hhv. april og juni 2021. 

For yderligere information, kontakt
Bang & Olufsen
www.bang-olufsen.com