Alluxity lancerer hornhøjttalere

Af kim, 1 april, 2021
Af
Alluxity/Nerds.dk
Alluxity vil til efteråret løfte sløret for deres nye hornhøjttaler, Horn One

Alluxity går ind på højttalermarkedet til efterået med lanceringen af en helt ny højttalerserie der kommer til at består af de tre modeller Horn One, Horn Two og Horn Three.

Alle modeller vil bruge et 1” beryllium driver i hornet, og hvor Horn One er en 10” standerhøjttaler, er Horn Two en 12” gulvmodel, og Horn 3 ligeledes, dog med 2x15”. Alle tre kommer med 97dB følsomhed og er ikke lavet i MDF, HDF eller lignende, men bliver lavet med ægte træ hvor selve kabinetterne er udformet og fremstillet i samarbejde med Peak Consult. Højttalerne bliver derfor tunge, og selv den lille 10” gulvmodel får en kampvægt på 90kg sammen med den specialkonstruerede stander.
 Der findes pt. ikke nærmere billeder eller specifikationer andet end prototypen her, men Alluxity’s grundlægger og ejer Alexander Vitus Mogensen udtaler

”Jeg har hele tiden haft en vision om at kunne levere en komplet afspilningskæde, og har i mange år eksperimenteret med forskellige typer konstruktioner. Med horn får man den eksplosive dynamik som mange traditionelle højttalere mangler, og som jeg mener kan matche og vise mine forstærkere fra deres bedste side. Det var dog vigtigt for mig at kabler, dæmpning og kabinettet matcher mine ambitioner og samme kvalitet som mine elektronikprodukter, og det mener jeg så absolut er lykkedes med Horn serien.”

Horn One forventes – med stander at koste 80.000 for et sæt, Horn Two 120.000 kroner for et sæt, og Horn Three 250.000 for et sæt.