Beosound Emerge

Af kim, 16 april, 2021
Af
Bang & Olufsen
Bang & Olufsen lancerer ultraslank WiFi-højttaler

På trods af sin slanke silhuet kan Beosound Emerge fylde ethvert rum med en fyldig og kraftfuld lydoplevelse. Højttaleren er designet i samarbejde med Benjamin Hubert fra det London-baserede designbureau LAYER. I tæt samarbejde med Bang & Olufsens akustiske ingeniører har han skabt en perfekt balance mellem et elegant ydre og markedets bedste teknik indvendigt. Resultatet er en smuk højttaler i førsteklasses materialer med eminent lyd, skabt til en lang levetid. 

"Visionen for Beosound Emerge var at skabe den tyndest mulige højttaler uden at gå på kompromis med hverken lydens rækkevidde eller fylde, på trods af dens størrelse. Med sin kompakte størrelse kan Beosound Emerge placeres i en bogreol, i soveværelset eller i et lille hjørne af køkkenet, hvor den enten kan spille alene eller supplere boligens øvrige højttalere," fortæller Christoffer Poulsen, Senior Vice President og Head of Product Management hos Bang & Olufsen.

Udvalgte features:
- Den slankeste højttaler på markedet med fuldt frekvensområde
- Konfigurering af højttalerenheder giver klar lyd, der fylder hele rummet
- Sofistikeret design og taktile materialer af høj kvalitet
- Kan indgå i multiroom-opsætning og spille sammen med øvrige højttalere i
hjemmet
- Indbygget Google Assistent og Chromecast 
- Beosonic
- Bang & Olufsen radio


 

Den slankeste højttaler på markedet med fuldt frekvensområde
Beosound Emerge er inspireret af en bogs kompakte form, designet til at både at kunne glide diskret ind i indretningen eller få en mere iøjnefaldende, skulpturel funktion.  Højttaleren kommer i to forskellige farver; I udgaven gold tone er højttaleren bygget med varme materialer med en højttalerfront i et gyldent tekstil fra Kvadrat, perleblæst aluminium og sidepaneler i lyst naturtræ, der gør den visuelt æstetisk fra alle vinkler. I udgaven black anthracite kommer højttaleren med polymer i sort antracit, perleblæst aluminium og sidepaneler, der fremhæver højttalerens slanke linjer. 

Beosound Emerges brugergrænseflade er integreret i toppen af produktet, hvor knapperne aktiveres ved soft touch. Her kan du let pause, skifte spor eller få adgang til dine favorit-radiostationer og spillelister. Selv justering af lydstyrken er en wauw-oplevelse på ægte B&O-manér, idet den styres med cirkulære bevægelser. 

Højttalerens 37 mm mellemtonenhed er monteret i en vinkel for at opretholde det slanke design og udsender lyd fra fronten sammen med den 14 mm bløde dome diskantenhed. Den 100 mm sideafgivende bashøjttaler kanaliseres til bagsiden af højttaleren, der giver optimal lydspredning. Konfiguration af højttalerenhederne sikrer en fejlfri lydoplevelse, uanset placering. 

Designet til en lang levetid
Bang & Olufsens ambition om at sikre en lang levetid på tværs af produktporteføljer gør sig også gældende for Beosound Emerge. Højttaleren kommer nemlig med et modulært design, der giver adgang til Bang & Olufsens nye udskiftelige tilslutningsmodul, der blev introduceret i højttaleren Beosound Level. I praksis betyder det, at hvis tilslutnings- og streamingteknologien bliver forældet, kan du udskifte modulet med den nyeste teknologi – og dermed fremtidssikre højttaleren og forlænge levetiden. 

 

Udvidet musikoplevelse
Beosound Emerge kan let føjes til en eksisterende gruppe af Bang & Olufsen-højttalere, så lyden kan nå helt nye højder i hjemmet. Her er den perfekt sammen med eksempelvis Beoplay A9, Beosound Balance eller en af de andre af Bang & Olufsens multiroom-højttalere. 

Multiroom-teknologi og stemmestyring 
Beosound Emerge understøtter Apple Airplay 2, Chromecast og har indbygget radio og stemmestyring, så du både kan bede om at få afspillet musik, radio eller nyheder. Til efteråret kommer der en softwareopdatering, hvor det bliver muligt at opdatere til Bang & Olufsens Beolink-forbindelse. 

Pris og tilgængelighed
Beosound Emerge er tilgængelig fra d. 15. april 2021 i gold tone til en vejlededende pris på 5.599 DKK og i black anthracite til en vejledende pris på 4.499 DKK hos udvalgte forhandlere og på bang-olufsen.com.