Beolab 28

Af kim, 29 april, 2021
Af
Bang & Olufsen
Oplev magi hver gang du trykker play, Bang & Olufsens hidtil mest avancerede forbundne højttaler

Med Beolab 28 redefinerer Bang & Olufsen, hvad en alt i en-højttaler kan være. Den trådløse højttaler leverer en imponerende og helstøbt oplevelse med lyd i studiekvalitet og et enestående håndværk, der er skabt til at holde i generationer. Beolab 28 er slankere, mere intelligent og mere overraskende end nogen stereohøjttaler, du har oplevet før. Lyden tilpasser sig automatisk rummet, så du kan placere den hvor som helst i hjemmet og lade dig omslutte af og fordybe dig i den kraftfulde B&O-lyd. 

 

"Beolab 28 er vores hidtil mest avancerede forbundne højttalere. Vores lyd- og designeksperter har kombineret adaptiv lyd i studiekvalitet med et håndlavet, slankt design, der giver mulighed for at nyde musik i allerhøjeste kvalitet," fortæller Christoffer Poulsen, Senior Vice President og Head of Product Management hos Bang & Olufsen.

Udvalgte features:
- Lyd i studiekvalitet med et enestående stereobillede
- Indbygget trådløs streaming i høj opløsning
- Lyd, der automatisk tilpasser sig til rummet
- Kvalitetsmaterialer med et tilslutningsmodul, der kan opgraderes, så den kan gå i generationer
- Slankt design, der både kan hænge på en væg eller placeres på gulvet 

 

Adaptiv lyd i højeste studiekvalitet
Bang & Olufsens lydfilosofi eksemplificeres på fineste vis i Beolab 28, der leverer lyd med et stereobillede fra specialdesignede højttalerenheder – herunder en nedadrettet subwoofer, der forstærker basfunktionen til selv meget store rum uden behov for en ekstern subwoofer.

 

Derudover har Beolab 28 en diskanthøjttaler, der er udviklet særligt til netop dette design for at skabe et balanceret mellemområde, selv ved meget høje niveauer. Den leverer en næsten uhyggelig præcis diskantgengivelse. Med Beam Width Control-teknologien fra Beolab 90 sikrer Beolab 28 den bedste lydoplevelse til enhver situation, samtidig med at den minimerer refleksioner fra potentielle sidevægge. 

Det umuliges kunst
Højttalerens fod er formet, drejet og fræset i Bang & Olufsens legendariske Fabrik 5 i Struer, der er blandt de bedste i verden til at skabe i aluminium.

De næsten en meter lange, slanke trælameller i FSC-certificeret eg eller valnød er diskret monteret i hver ende, og i betragtning af hvor levende et materiale træ er, har B&O næsten krydset grænsen for, hvad der burde være muligt. Samtidig har de skabt en 'magic movement-effekt', hvor lamellerne elegant glider til side for at give plads til lyden – på samme måde som tæppet glider til side i en biograf. 

 

Bang & Olufsens ambition om at sikre en lang levetid gør sig også gældende for Beolab 28, der har et tilslutningsmodul, der kan opgraderes, så produktet er fremtidssikret, også på hardware, gennem flere generationer.  

En ekstraordinær oplevelse
Beolab 28 redefinerer forestillingen om en alt i en-højttaler, og opsætningen er let, hurtig og ikke mindst kabelfri takket være den trådløse forbindelse. Højttaleren har indbygget musikstreaming, Chromecast,  AirPlay 2 og Bluetooth. Til efteråret 2021 bliver højttaleren kompatibel med Beolink Multiroom gennem en automatisk softwareopdatering.

 

Ønsker du at parre Beolab 28 med et Bang & Olufsen tv, kan du nemt gøre det ved hjælp af Powerlink eller Wireless Powerlink.  

Beolab 28 kan både placeres på gulvet eller monteres på væggen, så den ikke optager gulvplads.   
 
Pris og tilgængelighed
Beolab 28 er tilgængelig fra 29. april 2021. Vejl. pris 80.000 DKK (tekstil) pr. sæt og 90.000 DKK (træ) pr.  sæt hos udvalgte forhandlere og på bang-olufsen.com.