JBL Live PRO+

Af kim, 1 maj, 2021
Af
JBL
De nyeste trådløse høretelefoner med endnu bedre noise cancelling teknologi og integrerede stemmeassistenter er nu på markedet

JBL Live PRO+ er nu klar til at krydre din hverdag med skøn JBL-lyd, støjreduktion og stemmeassistent. De helt nye trådløse høretelefoner leverer lyd i topklasse og de seneste funktioner i fede nye farver.

 

Selvom JBL Live PRO+ kommer i en lille pakke, så er de propfyldt med avanceret teknologi. JBL's Adaptive Noise Cancelling og Smart Ambient-funktioner sikrer, at du kan chatte med vennerne eller tage en kop kaffe uden at fjerne høretelefonerne. Hver høretelefon har tre mikrofoner med smart teknologi, der fjerner ekko, så du altid er sikret skarpe, klare opkald - også udendørs i blæsevejr. Der er også super nem adgang til Google Assistant og Amazon Alexa ved hjælp af stemmekommandoer eller med et hurtigt tryk på høretelefonen.

 

Konferenceopkald, daglige ærinder eller afslapning derhjemme - Live PRO+ kan det hele. Hovedtelefonerne kommer i det populære og behagelige 'stick' design med silikone ørepropper, så de ikke falder ud, når du er i bevægelse. Høretelefonerne har 7 timers batterilevetid, mens den kompakte opladeræske sikrer dig yderligere 21 timers fantastisk lyd. Med den Qi-kompatible trådløse opladning får du en hel times afspilning på kun 10 minutters opladning.
 

JBL Live PRO+ kan fås på JBL.com til DKK 1.499,00 i fire forskellige farver - sort, hvid, pink og beige.