Flemming Rasmussen bliver en del af Audio Group Denmark

Af kim, 10 maj, 2021
Af
Audio Group Denmark (Bearbejdet og forkortet af Nerds.dk)
Et stærkt hold bliver til et drømmehold

Audio Group Denmark, Ansuz-, Aavik og Børrensen Acoustics er stolte af at kunne byde velkommen til et af hifindustriens største talenter, Flemming Rasmussen, til vores design og udviklingshold. Med dette skridt styrkes Audio Group Denmark sit arbejde med innovativt design for udvikling.

I over 35 år har Flemming Rasmussen skabt drømme med sin passionerede kreativitet for hifiudstyr. Selvom at hans motivation altid har været drevet af selve den kreative proces, så har hans artistiske arbejde altid haft et specifikt formål. Disse to faktorer har banet vejen for fantastisk kreativ skabelse.

 


Audio Group Denmarks overordnede mål har altid været af udvikle sofistikeret hifiudstiyr der tilbyder en musikalsk autencitet der ikke kan matches. For at kunne opnå dette er det essentielt at gå efter en ”hands-off” tilgang hvor musikken kan udfolde sig frit og uden begrænsninger. Hos Audio Group Denmark tror vi fuldt og fast på at i vores søgen efter at låse op for musikkens fulde potentiale har vi kun kradset i overfladen. Under denne overflade ligger et massivt og ikke kortlagt område som bare venter på at blive opdaget, hvilket vil befordre fremragende musikalsk ægthed.

Lars Kristensen og Michael Børresen, sammen med Flemming Rasmussen har allerede påbegyndt udviklingen af nye og innovative audioprodukter der højner den musikalske ægthed til nye dimensioner. De ser frem til at dele deres resultater med resten af verden i nærmeste fremtid.