HiFi-freaks.dk genopstår

Af kim, 21 maj, 2021
Af
Hifi-freaks.dk
HiFi-freaks.dk genopstår: Navn og webside er blevet opkøbt af Best Will LTD.

HiFi freaks vil fortsætte som importør med en lang række af de gamle kendte mærker: QUAD, Mission, Wharfedale, Audiolab, men også en række nye vil komme til: LEAK & EKCO, og en lang række flere er på tegnebrættet, som vil blive præsenteret over de næste par måneder.

 

HiFi-freaks.dk vil desuden fortsætte benhårde priser, direkte-til-dig konceptet, den velkendte gode hjælp på chatten næsten døgnet rundt og de populære 30 dages returret, hvor du kan prøve udstyret hjemme hos dig selv, og er du ikke tilfreds, så betaler HiFi freaks returfragten også.

Der er i dette øjeblik 5stk. 40'fods containere på vej proppet med varer mod det nye lagerhotel som er placeret i Glostrup, og vi forventer at have normal lagerføring på plads i løbet af Juni og Juli måned. Indtil da vil alt blive sendt fra søsterselskabet i Tyskland, så indtil alt er på lager i Danmark igen vil der være 3-5 dages leveringstid.


En ny hjemmeside vil blive præsenteret i løbet af et par uger, hvor der også vil være et brag af en genåbningstilbudsfest.

Af produkt nyheder i butikken kan bl.a. nævnes Mission LX MKII og Wharfedale’s nye Diamond 12 serie. Diamond 12 er udviklet af ingen ringere end Karl-Heinz Fink, som er velkendt fra FinkTeam, og kendt for at lave virkelig vellydende højttalere i den helt høje klasse. Wharfedale Diamond 12.1 (2299,-/sættet) har allerede hevet en lang række priser til sig rundt omkring.

 

For yderliggere information, kontakt
HiFi-freaks.dk
Pilestræde 58,
1112 København
Mail. Support@hififreaks.dk