Davone Meander

Af kim, 26 maj, 2021
Af
Davone - bearbejdet af Nerds.dk
Stereo Wifi højttaler i Paul Schenkel design

Danske Davone Audios nyeste højttaler kaldet Meander er ikke bare flot design, det er et all-in-one streaming stereosystem.

Der er indbygget Chromecast, Spotify, Apple Airplay 2, Wifi og Bluetooth samt DLNA. Dette muliggør multirumssystemer, også med andre fabrikanters streaminghøjttalere.
 Kabinettet er lavet I ni lag svensk krydsfiner og vejer 16.5 kg, men er kun 77 cm højt. Der er individuel forstærkning af hver enhed, i alt 200 watt klasse D forstærkning giver de to 2x7” bas/mellemtone-enheder mulighed for at gå helt ned til 35Hz, og komplimenteres af to 1” anodiseret aluminiumsdiskant med ventileret polstykke. Højttaleren er lavet som en sammenhændende kegleform således at der ikke opstår stående bølger og samtidigt giver det højttaleren et meget unikt designudtryk.
 Det hele er designet med baggrund i Davones erfaringer med produktion af highend højttalere, kombineret med erfaringsgrundlaget gjort med Studio og Twist modellerne.  

Davone Meander bør have mindst 15 kvadratmeter at udfolde sig på, og dækker rumstørrelser op til 70 kvadratmeter.Der er både indbygget rumkorrektion såvel som equalizer således at man kan tilpasse lyden sin individuelle smag. Der er indbygget en kraftig quad-core DSP løsning der optimere lyden ved alle niveauer.

Finishmulighederne byder pt. på olieret valnød eller eg, og vil man have en total stereooplevelse kan to kombineres til et traditionelt stereosystem.

Prisen starter på 23.900 kroner stykket.

For yderligere information, kontakt
Davone Audio
www.davoneaudio.com