Audio Research er tilbage i Danmark

Af kim, 22 juni, 2021
Af
Manufuktum
Det legendariske high-end mærke er nu tilbage i Danmark

Det ikoniske high-end brand fik i 2020 nye ejere, som med afsæt i de stolte traditioner sætter turbo på udvikling af nye produkter. Ny distributør er Manufaktum www.manufaktum.dk og Audio Research vil blive forhandlet af få udvalgte butikker. Allerede kan Audio Research ses og høres hos TopSound www.topsoundhifi.dk  i København og snart kan mærket også opleves vest på.

 

Michael Winther Jensen fra TopSound uddyber: Jeg er meget glad for at kunne tilbyde dette legendariske mærke. Audio Research er et legendarisk brand, og producerer nogle af verdens allerbedste forstærkere. Audio Research spiller med et engagement, livlighed og musikalitet som ingen andre kan matche, og samtidig har de slagkraft og råstyrke som ellers mest kendes fra high-end solid-state forstærkere.
 

Audio Research udvikles og produceres i Minnesota og har gennem firmaets 50 år eksistens udviklet avancerede teknologier som ligger bag den unikke lydkvalitet, og for at have de bedste dele til rådighed, producerer Audio Research mange af komponenterne selv. Alt bygges i hånden. Audio Researchs filosofi er produkterne skal have gode specifikationer, men at ikke alt man kan høre kan måles, og derfor er lyttetest en meget vigtig del af udvikling og produktion, ligesom alle produkter gennemgår en grundig lyttetest inden de forlader fabrikken. Kundeservice er i højsædet hos Audio Research og stort set alle produkter lavet siden starten for over 50 år siden kan stadig serviceres. Det giver glade kunder og høj gensalgsværdi.

For yderligere information, kontakt:
www.manufaktum.dk
www.topsoundhifi.dk