Beoplay EQ

Af kim, 30 juli, 2021
Af
Bang & Olufsen
Bang & Olufsen lancerer sine første trådløse in-ear høretelefoner med aktiv støjreduktion Hjælper dig til at finde ro i støjen

Bang & Olufsen præsenterer Beoplay EQ  – B&O's første trådløse in-ear høretelefoner med aktiv støjreduktion og Transparency Mode, som hjælper dig til at finde fokus eller skabe ro, uanset, hvor du er. Høretelefonerne er designet til hverdagen og kombinerer banebrydende teknologi med komfort, B&O's signaturlyd og beamforming-mikrofoner, der sikrer klare telefonsamtaler. 

"Det har været vigtigt for os at imødekomme de behov, brugeren typisk har i løbet af en dag, uanset om vedkommende rejser, bruger dem på arbejdet eller i fritiden. Derfor er Beoplay EQ designet til både 100 procent fordybelse, den sublime lydoplevelse og med maksimum batterilevetid," fortæller Christoffer Poulsen, Senior Vice President for Product Management hos Bang & Olufsen. 

     
 
Udvalgte funktioner:
- Aktiv støjreduktion (ANC)
- Præcis lyd
- Ypperlig opkaldskvalitet med seks indbyggede mikrofoner
- Op til 20 timers spilletid med ladeetui i aluminium (trådløs opladning)
-  Støv og vandtæt (IP54)


Præcis lyd i et slankt design 
Beoplay EQ er finpudset af B&O's erfarne lydteknikere for at give en præcis og autentisk lydoplevelse, hvor musikken er tro mod kunstnerens vision. 

Designet er minimalistisk og har et klassisk skandinavisk udtryk med en enkel betjening. Høretelefonerne kommer med udskiftelige silikonepropper i forskellige størrelser for at sikre en ergonomisk form, hvor høretelefonerne sidder tæt og sikkert i ørerne. 

Undslip hverdagens støj
Uanset om du arbejder, pendler eller rejser, er Beoplay EQ den perfekte ledsager til at undslippe omverdens støj – og som giver plads til, at du kan fordybe dig i musikken eller i en podcast. 

Med 6,5 timers spilletid pr. opladning og yderligere to opladninger i det medfølgende ladeetui får du en samlet spilletid på op til 20 timer, så du kan flygte fra hverdagens stress og jag – selv, hvis du er langt hjemmefra. 

 

Tilgængelighed
Beoplay EQ er tilgængelig fra d. 19. august 2021 i Bang & Olufsens butikker og på bang-olufsen.com til en vejledende pris på 2.999 DKK i farverne Black Anthracite og Sand Gold Tone.