Buchardt Audio er klar med S400 MKII

Af kim, 19 august, 2021
Af
Buchardt Audio - bearbejdet af Nerds.dk
S400 er nu klar i en kraftigt opgraderet mkII version

S400 er uden tvivl firmaets vigtigste højttaler da den satte Buchardt Audio på landkortet, og var en stor salgsmæssig succes der gav ground for yderligere vækst.

Selvom at bade den originale S400 og denne nye S400 mkII ligner hinanden, så er hovedkomponenterne gennemgået en heftig opgradering samt fået et redesignet delefilter, nyt kabinet og ny basenhed. Gengivelsen og ydelsen til prisen ligger som på den oprindelige model helt I top.
 Prisen er 2000 Euro for et sæt, men selvom at prisen er steget en smule i forhold til S400, så får man ikke mindre end 10 års garanti, fri fragt og told i næsten alle lande, og så er selve højttaleren større, og man har ændret bagpladen således at det er nemt for kunderne selv at servicere højttaleren i det tilfælde at man sprænger en enhed.

Delefilteret er en passiv højttalers vigtigste del, og her bruges stumper fra Jantzen Audio, samt en enkelt ultra highend modstand for Miflex, en KPUC-1. Selve printets kobbertykkelse er øget, og det same er tykkelsen af de indvendige kabler.
 Der bruges stadig en CDC waveguide til diskanten er gør placering væsentligt nemmere og giver bedre mulighed for optimal integration i både store og små rum, og den kan endda placeres meget tæt på væggen såvel som på hovedet.

Grundet brugen af en 6” long stroke mellemtone-enehed såvel som en 5x8” passivenhed opnås gengivelse helt ned til 33hz.

For dem der gerne vil have den ultimative stander til sælges nu også Buchardt Stands, tripod designet i træ med alt nødvendigt tilbehør, inklusiv gummifødder til højttalerne. Prisen er 400 Euro for et sæt. Der er livstidsgaranti på disse håndlavede standere der er lavet i solidt egetræ.

 


For yderligere information, kontakt
Buchardt Audio
Buchardt-audio.com