B&W's nye 800-serie kan nu opleves i Danmark

Af kim, 15 september, 2021
Af
Hifiklubben
Kom forbi HiFi Klubben og hør verdens måske bedste højtalerserie!

Er du typen, der ikke går på kompromis med lydkvaliteten? Er du typen, der bare godt kunne tænke dig at høre verdens måske bedste højtalerserie? Så er det nu, det foregår!
 


Nu kan du opleve den nye 800-serie i udvalgte HiFi Klubben-butikker, og vi vil på det kraftigste anbefale dig, at du sætter kryds i kalenderen og kommer forbi en af de butikker, der har været heldige at få tildelt et sæt.
 
Vi garanterer en lydoplevelse med dynamik, opløsning og realisme på et niveau, som næsten overgår virkeligheden!Serien indeholder flere gulvmodeller, center- og kompakthøjttaler.

Herunder følger topmodellen, 801 D4
 

Bowers & Wilkins 801 D4 – den ultimative gulvhøjtaler

Highlights

B&W 801 D4 er 800-seriens monumentale og kompromisløse topmodel. Med sine 100 kilo og to 10” Aerofoil-basser er der ingen chance for, at den bliver overset. Den fortjener også at blive lagt mærke til, for her får du en fuldkommen mageløs lydoplevelse, som bringer verdens bedste kunstnere direkte ind i din egen stue. 801 D4 er kort sagt spidskandidat til titlen som verdens bedste hi-fi-højtaler, uanset pris!

Med 801 D4 er B&W gået direkte efter at lave den ultimative højtaler, de overhovedet er i stand til med alle tilgængelige kræfter og teknologier sat ind. Når du sammenligner med nogle af de gigantiske alternativer på markedet – ofte til den flerdobbelte pris – vil du indse, at 801 D4 er lidt af et mirakel.

 

Den hamler op med hvad som helst, men den er stadig elegant på trods af sin størrelse, og den er stadig til at købe for penge. Og dét er netop pointen: B&W har ønsket at lave den ultimative højtaler og samtidig gøre den tilgængelig for så mange som muligt!

SAMME TEKNOLOGIER – BARE ENDNU BEDRE
B&W 801 D4 er ikke bare større end den lidt mere møbleringsvenlige 802 D4 – den er også endnu mere avanceret. Delefilteret er opgraderet med blandt andet endnu bedre og ekstremt eksklusive Mundorf Supreme kapacitorer. Magnetsystemerne er kraftigere med forsølvet polstykke på FST-mellemtonen, basenhederne har fire-tommer svingspoler i stedet for to som på 802 D4, og støvhætten er udført i Aerofoil i stedet for et enkelt kulfiberlag.

 

Tilsammen giver disse forbedringer en forbedret linearitet og en drastisk reduktion af både 2. og 3. ordens forvrængning. Dette gavner især overgangen til mellemtonen, hvor overtoner fra forvrængningsprodukter typisk forurener gengivelsen. Kabinettet er også ekstra afstivet i bunden via en indvendig stålprofil omkring refleksporten. Resultatet er en enestående klarhed og realisme, som ikke engang den fabelagtige 802 D4 kan præstere. 801 D4 er en ultimativ oplevelse!

HØJTEKNOLOGI I MUSIKKENS TJENESTE – BÅDE FOR MUSIKELSKERE OG PROFESSIONELLE
Selvom B&W 801 D4 er en yderst afslørende højtaler, har den også en næsten magisk evne til at få det bedste ud af enhver musikgenre og enhver indspilning. Musikken kommer krystalklart og uforvrænget ud af højtaleren på en overbevisende naturlig måde, der gør det muligt at lytte i timevis uden at blive træt i ørene.

 

Ud over at 800-modellerne i mange år har været et ultimativt valg for musikentusiaster verden over, har de også været særdeles populære i professionelle musikstudier, især inden for mastering. Her er høj troværdighed og lav forvrængning essentielt for, at man kan arbejde i timevis på dem. Man får præsenteret musikken med størrelse, neutralitet, timing og en dynamik i alle områder af lydspektret, som giver dyb indsigt i alle aspekter af musikken eller filmmixet.

 

Man kan med fuld ret sige, at 800-serien kombinerer det bedste fra både den professionelle verden og musikelskerens univers. Og 801 D4 er mere end klar til at videreføre de stolte traditioner!

801 D4 fås med finish i højglans sort pianolak, hvid lak, valnød eller rosentræ.

Pris per sæt: 259.800,-

For yderligere information, kontakt
Hifiklubben
www.Hifiklubben.dk