Åbent hus hos Sallingboe Audio

Af kim, 22 september, 2021
Af
Sallingboe Audio
allingboe Audio inviterer til åbent hus arrangement fredag, lørdag og søndag fra 13-19 i uge 38 og 40! Vi vil have fokus på den nye pladespiller fra Holbo vi lige har fået hjem.

Desuden introducerede Allnic en stribe nye forstærkere og riaa sidste år som er blevet markant forbedret i forhold til tidligere modeller. Og så vil vi spille på vores små nye favoritter Fink Team KIM højtalere!

 Kabler vil være en blanding af TCI Cables, Allnic, og Cardas! Vi har sammensat et system bestående af: Allnic Rose MC pickup Holbo pladespiller Allnic H-5500 Riaa Allnic L-6500 Forforstærker Allnic M-2500 Effektforstærkere m/300B rør Fink Team Højtalere.
 Vi vil servere lidt vin, øl, kaffe, eller vand til arrangementet. Selvom de fleste nu er vaccineret fordeler vi arrangementet over 6 dage så vi ikke er for mange til stede samtidig. Vi vil gerne anmode alle der møder op at være vaccineret eller testet inden ankomst.
 


Desuden beder vi om at alle udviser forsigtighed og holder fornuftig afstand. Skulle der være nogen fra Jylland eller Fyn der ønsker at komme kan vi oplyse at der kører tog helt til Svebølle. Fra stationen er der ca. 10 minutters gåtur. Parkering: I er velkomne til at parkere på ejendommen. Alternativt er der en fin gæsteparkering ca. 100 meter længere henne af Lavendelvej ud for nr. 56.

For yderligere information, kontakt
SALLINGBOE AUDIO
www.sallingboeaudio.com
Lavendelvej 40
4470 Svebølle
Tlf:  22168826