Linn Klimax System 2021 – nu med Organik DAC

Af kim, 20 oktober, 2021
Af
Scala Hifi
Det ultimative og mest avancerede system Linn nogensinde har udviklet. Systemet består af Linn Klimax System Hub (New Gen.) og Linn Klimax 350 højttalerne.

Klimax 350 med Organik DAC
Klimax 350 indeholder så mange banebrydende Linn teknologier, at det at beskrive det som en højttaler, simpelthen ikke fortæller hele historien. Højttalerne er fuldt aktive med Exakt digitalt delefilter, Linn’s helt nye egenudviklede Organik DAC og 6 effekttrin, der samlet leverer 3.000 watt.

Organik er Linn’s første DAC der er udviklet og produceret 100% in-house. Organik behandler alle elementer af den digitale til analoge konverteringsproces, med en kombination af FPGA processing og diskrete konverteringstrin.

Med indbygget Exakt teknologi leverer det digitale delefilter i hver højttaler seks uafhængige kanaler - én til hver af de 6 enheder - hver med sin egen volumenkontrol, Organik DAC og effektforstærker. Alt dette er indbygget i modulet, som er monteret på bagsiden af kabinettet. Det eneste du skal tilslutte for at have et komplet musiksystem, er en Linn System Hub, DS eller DSM afspiller med Exakt output.

 

Resultatet er en præstation så musikalsk og engagerende, at du får fornemmelse af at være tættere på den originale optagelse, end du nogensinde har oplevet før.

Klimax System Hub (New Gen.)
Klimax System Hub er udviklet til at bevare enhver musikalsk detalje i kildematerialet, uanset om du afspiller musik fra dit netværk, streaming tjenester eller internetradio og du kan afspille helt op til 24-bit/196 kHz filer.

System Hub er designet helt fra bunden af Linn og det nye kabinet er præcisionsfræset ud af aluminium for at give maksimal akustisk isolation og samtidig udstråle både luksus og stil.

Klimax System Hub giver dig mulighed for at tilslutte en række analoge og digitale kilder og bevare den optimale kvalitet hele vejen ud til Klimax 350 højttalerne.

Som den eneste butik i Danmark har vi det nye Linn Klimax system stående permanent i butikken og du er velkommen til at booke en aftale til en præsentation af systemet.

Har du en tidligere version af Linn Klimax Exakt 350 højttalerne, så kan du opgradere med den nye Organik DAC. Har du en tidligere version af Klimax 350 uden Exakt, så kontakt os for en snak om mulighederne for opgradering.

Priser:

Linn New Klimax System samlet: DKK 648.000,-
inn Klimax 350 med Organik DAC: DKK 513.900,-/sæt
Linn System Hub (New Gen.) DKK 134.100,-
Linn Organik DAC opgradering af tidligere Klimax Exakt 350 versioner: DKK 96.500,-/sæt

Hvis du er nysgerrig og gerne vil vide mere om den avancerede teknologi i Linn Klimax systemet, så er her et link til Linn’s egen omtale af systemet: https://www.linn.co.uk/full-systems/klimax-system

For mere information kontakt venligst:
Scala Hifi
Søren Frichs Vej 52
8230 Åbyhøj
Web: www.scalahifi.dk
Facebook: www.facebook.com/scalahifi
Mail: aarhus@scalahifi.dk
Tlf: 86121494