Audio GE Teddy

Af kim, 4 december, 2021
Af
BlueCatAudio
Vi byder velkommen til Audio GE i hele skandinavien

Say hello to TEDDY and his companions! Vi byder velkommen til Audio GE i hele skandinavien, som bliver vores første tilføjelse af højtalere siden vi startede forretningen med Zu Audio tilbage i 2017. Det har absolut ikke været nogen nem jagt, når man ønsker at tilbyde højtalere i prislejet hvor alle kan være med, samtidig med at byggekvalitet og især lydkvaliteten ligeledes skal være der. Målet har ikke været at finde noget der lyder Zu-agtig, for det findes ikke, men målet har været at finde et højtalermærke der kan give os den samme trang og lyst til at lytte til musik, fordi det er fedt og sjovt, uden noget stritten med lillefinger, på samme måde som vi føler det med Zu. Det gør Audio GE!!

 

Du kan ligeså godt forberede dig på en tur i tidsmaskinen tilbage til 80’erne/90’erne. Den gode gamle lækre lyd med punch, power og dynamik er ikke til at gå fejl af og designet minder dig om noget du måske kan huske tilbage fra dengang. Træfarverne indtager stuerne igen, fordi det skaber kontrast til det klassiske sort/hvide skandinaviske indretningsmiljø, der godt kan blive lidt småkedeligt, koldt og sterilt. JA TAK! Træfarver er fedt, og endnu bedre, så ændrer prisen sig ikke på Audio GE højtalere, fordi du vælger en anden finish. Altid samme pris!

 

 Audio GE’s nyeste højtaler TEDDY, har virkelig fået Audio GE på verdenskortet. Den bliver rost til skyerne og specielt med tanken om prisen. HUSK! Det er ikke nogen kunst at bygge ekstrem god lyd med et ekstrem stort budget, det er netop kunsten, at kunne bygge ekstrem god lyd med et forholdsvis beskedent budget. Det er svaret på TEDDY!

 

Til info:
Vi har pt. TEDDY og Rautilio 80 i demo, hvis du skulle have lyst til at se og lytte. Alle Audio GE højtalere fås som sagt i et hav af forskellige træfarver, og alle træfarverne kan ses via link på højtalernes produktsiden.

Gå ind og tag et kig på dem, og er der spørgsmål, så fang os via LiveChat eller på almindeligvis via telefon eller mail.

Vi ses!!

For yderligere information
BlueCatAudio
Østerbrogade 15
7200 Grindsted
kontakt@bluecataudio.dk
Tlf: +45 5045 0661 / +45 3137 5411