Ny Multilink fra B&O

Af kim, 16 januar, 2022
Af
Bang & Olufsen
Bang & Olufsen fejrer 40 år med multiroom-teknologi med helt ny software

Bang & Olufsen lancerer en automatisk softwareopdatering til deres nyeste højttalere, så en generation af design på tværs af årtier – fra de ikoniske højttalere og pladespillere fra 1980'erne til de nye, trådløse højttalere – kan spille ufortrødent sammen. På den måde forbinder Bang & Olufsen fortiden, nutiden og fremtiden og demonstrerer deres engagement i at forlænge B&O produkters levetid. 

Eksempelvis kan du lægge en klassisk plade på din Beogram 5500 pladespiller fra 1986 og lade musikken strømme klart og detaljerigt ude på terrassen via den nye Beosound Level-højttaler. Eller puste nyt liv i Beosound 9000 CD-afspilleren ved at parre den med de helt nye Beolab 28 højttalere – mulighederne er mange.

"For snart 40 år siden opfandt Bang & Olufsen multiroom-funktionaliteten, og vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder endnu flere muligheder med den nye softwareopdatering. Beolink Multiroom løfter musikoplevelsen til et helt nyt niveau og kan samtidig give større kontrol over hele dit underholdnings-setup", fortæller Christoffer Poulsen, SVP Product Management & Brand Partnering hos Bang & Olufsen.


Tidløs forbindelse
Lige siden opfindelsen af Master Control Link i begyndelsen af 1980'erne, har Bang & Olufsen været branchens pioner inden for multiroom-teknologien. Med den seneste lancering kan Bang & Olufsen fejre 40 år som markedsleder af multiroom-teknologien, der bygger bro mellem tidligere teknologier og musikformater til nutidens streaming- og musiktjenester.

Opdateringen giver B&Os kunder friheden til at opgradere og udvide deres kollektioner med et overordnet mål om at sikre en livstid med god musik.

Musik med en enkelt berøring
Funktionen One Touch to Music starter musikken på et øjeblik – helt uden at tage telefonen i brug. Ved blot et tryk på højttaleren eller fjernbetjeningen afspilles musikken.

Klik og vær med
Funktionen Touch to Join lader brugeren blive fulgt af det musikalske øjeblik, uanset hvor man går hen. Med blot et tryk på højttaleren eller fjernbetjeningen, vil musikken starte i et nyt rum.

Én fjernbetjening
Uanset om du foretrækker at bruge en af fjernbetjeningerne eller Bang & Olufsens app til at styre lyden, kan du styre alle højttalere i hele hjemmet med kun ét produkt med Beolink-systemet.

For yderligere information, kontakt
Bang & Olufsen
https://www.bang-olufsen.com/da/dk