Argon Audio FENRIS

Af kim, 21 januar, 2022
Af
Argon Audio
Aktive trådløse stereo hifihøjttalere til en pris man ikke tror mulig

Argon Audio lancerer FENRIS – en ny serie af aktive højtalere I dag byder den danske hi-fi producent Argon Audio sin helt nye serie af aktive højtalere, FENRIS, velkommen. Højtalerne er designet og udviklet i Danmark og bygger videre på de succesfulde ALTO- og FORTE-højtalere, og løfte samtidigt lydkvaliteten i prisklassen til nye højder. De er desuden spækket med de nyeste features, og har også fået et stilrent nyt design.
 Der findes ikke andre produkter i denne prisklasse med den samme alsidighed og høje lydkvalitet som fås i vores nye FENRIS-højtalere! De er simpelthen i en klasse for sig. De er proppet med de mest populære features – Bluetooth 5.0, der er mulighed for nem og kraftig TV lyd via ARC, phono-input til pladespillere og meget mere.På tekniksiden har vi også gjort et kvantespring. FENRIS-højtalerne er ‘ægte’ aktive højttalere, forstået på den måde, at de har en dedikeret forstærkerkanal til hver enhed (fire kanaler i alt) og aktivt delefilter. Stort set alle FENRIS’ konkurrenter i kategorien bruger som standard passive delefiltre og kun to-kanals forstærkere. Dette kæmpe løft på forstærkersiden gør også, at vi kan styre højtalere meget bedre og mere præcist på DSP-siden. Vores kunder vil opleve klarere, mere dynamisk lyd og en fyldig bas der overgår hvad tidligere har været muligt.
 Vi har også udviklet en helt ny basport som, kombineret med vores specialudviklede enheder, sørger for at selv de mindste højtalere i FENRIS-serien spiller med en fylde og dybde som vi tror vil tilfredsstille selv inkarnerede baselskere. FENRIS findes i tre farver, og som noget nyt fra os i denne prisklasse fås den nu også som gulvhøjtaler. Vi forventer fuldt ud, at disse højtalere tager verden med storm!

Vigtige FENRIS features:
-TV ARC, Bluetooth 5.0, phono (MM) og flere inputs
-Designet og udviklet i Danmark
-Ægte aktive højtalere med fire forstærkerkanaler og aktivt delefilter
-Elegant og fængende design
-Entry-level pris, men ægte hi-fi lyd
-Tre finishes og tre størrelser – her er noget for alle!

Pris: 2.699,- for et sæt reolhøjttalere, 4.999,- for et sæt gulvhøjttalere
 

Audio Argon Audio blev grundlagt i Danmark for 20 år siden med et klart mål: at levere produkter af høj kvalitet til lave priser. I dag er alle produkter i Argon Audio designet og udviklet i Danmark, altid med højeste performance i prisklassen for øje – og altid med et klart skandinavisk præg på designsiden.

For yderligere information, kontakt
Argon Audio
www.argonaudio.dk

Al salg via www.hifiklubben.dk