Hifimesse Assens 2022

Af kim, 23 januar, 2022
Af
Hifimesse Assens
Hifimesse Assens finder sted 19. og 20. februar

Hifimesse Assens finder sted 19. og 20. februar

Der er inviteret både butikker, producenter og forhandlere når Poul-Erik, Polle blandt venner, igen invitere til Hifimesse i Assens. I venskabelighedens ånd er der ligeledes selvbyggere udi såvel højttalere som den elektroniske del af interessen såvel som køb/salg/bytte folk i samme interesseområde der har stande. Der er i øvrigt stadig et par få pladser tilbage uanset om man vil fremvise sit grej, sælge en større pladesamling, eller bare fremvise hvad mange års hifi-interesse har frembragt. 
 

Pris for billetter er 50kr ved køb forud og betaling på Mobilepay 8385PA. Ved indgangen 75kr. 

For nuværende kommer Mingda, Viking Sound Wave, Audiocompagniet, Danesian/SBacoustics og Kadosound samt Lasertryk med deres akkustikpaneler.
 

Derudover har flere private udstillere med Vintage grej, DIY osv. Meldt deres ankomst. Der er ganske få ledige pladser, så ret henvendelse til undertegnede hvis du har lyst til at deltage. 

Der er også pæn tilslutning til køb/salg/bytte afdelingen, men der er plads til mange endnu. 

”Forhåbningen er, at vi kan skabe samme stemning som i 2020, hvor jeg fik mange positive tilbagemeldinger. Mit mål var, og er, i en hyggelig atmosfære at fordre interessen for HiFi. At skabe nye bekendtskaber og relationer. ”
Poul-Erik Borup

Adressen for messen er: Køng idrætsfriskole, Fåborgvej 15, 5620 Glamsbjerg. 

(Interesserede kan kontakte redaktionen på mail@nerds.dk og få udleveret mail og telefon nummer på arrangøren)

For yderligere information, kontakt
Hifi Messe Assens
https://www.facebook.com/HiFi-Messe-Assens-104388881089337/