Mark Levinson lancerer hovedtelefon

Af kim, 8 januar, 2022
Af
Nerds.dk
No 5909 er navnet på denne luksuriøse trådløse hovedtelefon med støjreduktion og den er dog til at betale

No 5909 er navnet på denne luksuriøse trådløse hovedtelefon med støjreduktion og den er dog til at betale

Hovedtelefonen med navnet No 5909 er rettet imod dem der gerne vil have en højopløst musikoplevelse med på farten med premiummaterialer i særligt aluminium, med udskiftelige ørepuder i læder, og 30 timers batterilevetid med støjreduktion slået til.

 Enhederne er 40mm belagt med beryllium og går op til 40kHz, der understøttes LDAC, AptX, AAC og de er officielt Hi-Res certificeret. Bruger man ikke Bluetooth 5.1, så kan den også kables, og alle kabler og omformere medfølger. Den interne DAC understøtter 24bit / 96Khz lyd, og udøver den aktive støjreduktion i tre niveauer, er der også støjreduktion i mikrofonerne.

Enhederne er tunet til en særlig lyd kendt som ”the Harman Curve” som er den frekvensgang flest mennesker kan lide, baseret på årtiers indsamling af data fra blindtests.

 Udover en solid rejsetaske med plads til kabler og beskyttelse af dine hovedtelefoner, så er der udviklet en særlig app til produktet, naturligvis til både Android og iPhone. Hovedtelefonen kommer i farverne Pearl Black, Ice Pewter  og Radiant Red. Prisen er 8.495,- uanset farve.
 “The № 5909 headphones are the first Mark Levinson product designed for the luxury, on-the-go lifestyle, the combination of reference-quality sound, best-in-class features, luxury build and comfort, and beautiful design raises the bar for the wireless headphones category.”
- Jim Garrett, Senior Director, Product Strategy and Planning, HARMAN Luxury Audio

For yderligere information, kontakt
Bülow Steensen
www.bulowsteensen.dk