Ny topmodel fra STAX

Af kim, 9 februar, 2022
Af
Headfreaks.dk
SR-X9000 er den nye topmodel hovedtelefoner fra STAX, som erstatter SR-009

SR-X9000 er den nye flagskibs ørehøjttaler, der markerer toppen af ​​Stax elektrostatiske hovedtelefonproduktion. Et stort teknologisk fremskridt er "MILER-3" (Multi-Layer-Elect-Rords) - et fire-lags fast elektrode. Den nyudviklede fremstillingsteknik er blevet perfektioneret gennem en 20-årig forskning og udvikling, hvilket muliggør en stiv struktur, der er modstandsdygtig over for resonans, samtidig med at lydtransmissionskarakteristikaene udvikler sig jævnt sammenlignet med konventionelle flerlags faste elektroder.

 

En produktudviklingshistorie: det cirkulære metalnet, der engang var monteret på SR-X, var en af ​​de ideelle elektroder til at reducere virkningerne af luftmodstand og refleksioner og øge lydgennemtrængeligheden. Der var dog en stor hindring i metalnetelektroder i produkterne, fordi de mangler styrke og er tilbøjelige til resonans, hvilket får afspilningslyden til at blive mudret. I 1990'erne blev den originale SR-Ω udviklet med det mål at øge størrelsen af ​​metalnettet; dog var fremstillingsteknikken i sin begyndelse, da det var upraktisk at producere stabile produkter. Faktisk var der kun et par par SR-Ω, der blev lavet. SR-Ω er dog stadig den dag i dag kendt for at være en af de mest vellydende hovedtelefoner der findes på markedet.

 

SR-X9000 membranen er lavet af ultratynd ingeniørfilm, der er 20 % større end det tidligere flagskib SR-009S. Membranmassen er blevet reduceret for at skabe en lynhurtig reaktionshastighed og højfrekvent responsområde, der løfter høretelefonlytning til et helt nyt niveau.

●Type: push-pull electrostatic sound element, open-air type enclosure
●Sound element shape: large round shape 
●Fixed electrode: MLER-3 (Multi Layer Electrodes)
●Frequency response: 5 - 42,000Hz
●Electrostatic capacitance: 110pF
●Impedance: 145kΩ
●Sound pressure sensitivity: 100dB 
●Bias voltage: 580V DC
●Attached cable conductor: 6N(99.9999%)OFC + silver plated annealed copper wire
●Cable: parallel 6-strand, low-capacity wide cable
●Cable length:2.5m,1.5m
●Ear pad: genuine sheep leather (skin touching portion), artificial leather (surrounding portion)
● Weight: 432g (ear speaker)
 

Pris 49.999,-/stk.

For yderligere information, kontakt
HeadFreaks.dk
+45 42621313
daniel@headfreaks.dk
www.headfreaks.dk