AV Industry overtager den danske distribution af Velodyne Subwoofere

Af kim, 28 februar, 2022
Af
AV-Industry
Subwooferentusiaster fra hele verden har siden starten af 1980'erne erklæret deres kærlig til kompakte subwoofere fra Velodyne.

 

Velodyne har været førende inden for subwooferdesign i årtier og har skubbet grænserne for, hvad der var muligt via mere end 197 patenter. I november 2019 blev Velodyne Acoustics købt af den langvarige tyske distributør Audio Reference.

Mærket er blevet sparket tilbage i højeste gear, og flere nye serier er allerede under udvikling. Ejeren af Audio Reference, Mansour Mamaghani har kommenteret: "Vores mål er at genskabe Velodyne som markedsleder inden for kompakte subwoofere med høj effekt. Vi forstår, at dette vil tage noget tid, men vi har allerede samlet Velodyne-designteamet igen for at gennemgå den eksisterende produktserie og også vores forventninger til fremtiden."

 

Godt match
Hos AV Industry A/S er der stor glæde hos direktør Karsten Holst over at kunne tilføje verdens førende subwoofere til porteføljen. "Et rendyrket subwooferbrand passer utroligt godt ind i vores hifi sortiment, hvor et bredere udvalg indenfor subwoofere længe har stået på ønskelisten. Vi ser utroligt meget frem til at hjælpe Velodyne tilbage på det danske marked for hifi."

AV Industry forventer at have de første produkter på hylderne fra marts 2022.

 

For yderligere information, kontakt
AV Industry A/S
https://av-industry.dk/